Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen
Afspraak maken

Filter op prijs

Gratis persoonlijk advies bij jou aan huis!

Afspraak maken

Hulp nodig?

Klantenservice
Klantenservice
085 236 9999 085 236 9999

PVC tegels

Dezelfde vloer maar toch veel goedkoper!

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige vloer die eenvoudig te leggen is en er stijlvol uitziet, dan zijn PVC tegels een goede keuze. Ze zijn in vele kleuren en looks verkrijgbaar, waardoor er voor elk interieur wel een geschikte tegel te vinden is. Bij Vloer & Interieur adviseren we je graag over de te maken keuze. Bovendien bieden we ook een vakkundige legservice aan, waarbij we ervoor zorgen dat jouw PVC vloertegels professioneel gelegd worden.

Toont alle 18 resultaten

PVC tegelvloer: niet te onderscheiden van een echte tegelvloer

Twijfel je tussen PVC tegels en een stenen vloer? Tegenwoordig zijn PVC tegelvloeren nauwelijks meer te onderscheiden van échte tegelvloeren. Hierdoor profiteer je van de voordelen van PVC, maar creëer je tóch de look die je graag wilt. De voordelen van PVC tegels op een rij:

  • Goed te combineren met vloerverwarming
  • Stevig en duurzaam
  • Heerlijk warm aan de voeten
  • Geschikt voor vele interieurstijlen
  • Eenvoudig te leggen

Grote hoeveelheid kleuren PVC tegels

PVC tegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren en looks. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een PVC betonlook of een PVC vloer in de kleur antraciet. Het is afhankelijk van jouw eigen wensen en voorkeuren welke uitstraling het meest passend is. Belangrijk hierbij is om ook te kijken naar de interieurstijl van jouw woning. Zo zien we bij een industriële woonstijl bijvoorbeeld veelal donkere kleuren PVC tegels terug, terwijl bij een landelijke woonstijl een lichte PVC tegelvloer beter tot zijn recht komt.

Nieuwe PVC tegelvloer nodig? Diverse soorten verkrijgbaar

Het soort vloer dat je kiest, is erg bepalend voor de uiteindelijke uitstraling van je woning. Het is dan ook zeker aan te raden om hierover een weloverwogen beslissing te nemen. Naast dat je de keuze hebt uit diverse kleuren kunststof vloertegels, zijn er ook meerdere mogelijkheden wat betreft legsysteem. Bij Vloer & Interieur bieden we de volgende PVC tegels:

Beide soorten kunststof tegels kennen vele voordelen. Zo sluiten kunststof kliktegels naadloos op elkaar aan. Positief aan kunststof plaktegels is dat het niet nodig is om plinten te plakken. Bovendien zijn beide soorten PVC vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming.

PVC tegels bestellen bij Vloer & Interieur

Bij Vloer & Interieur kun je terecht voor verschillende kleuren PVC tegels. Heb je de gewenste tegels van PVC gevonden? Dan bestel je deze eenvoudig via onze website. Ben je al bekend met onze PVC vloer aanbieding? Je profiteert hierbij niet alleen van een snelle levering, maar ook van onze professionele en vakkundige legservice.

PVC tegels laten leggen

Wat houdt onze legservice nu eigenlijk precies in? Wanneer jij hebt besloten welke PVC tegels je in jouw woning wilt hebben, bestel je deze eenvoudig via onze website. Je kiest hierbij voor onze legservice als je wilt dat deze PVC vloer vakkundig voor je gelegd wordt. Onze vakkundige medewerker komt bij je langs en maakt gebruik van zijn kennis om de door jou uitgekozen PVC tegels op professionele wijze te leggen. Leggen, egaliseren, primen; het is allemaal inbegrepen!

Gratis advies aan huis?

Heb je vragen of wil je graag advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder! Wist je dat wij zelfs bij jou aan huis komen voor advies? Ontzettend fijn, want zo kunnen we op basis van jouw interieur een passend voorstel uitbrengen. De basis van jouw stijlvolle woning leggen wij samen met jou. Met PVC tegels kun je alle kanten op. Welke woonstijl je ook hebt, er is altijd wel een geschikte tegel te vinden.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0