Klik PVC kopen? | Vloer & Interieur
Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen
Afspraak maken

Filter op prijs

Gratis persoonlijk advies bij jou aan huis!

Afspraak maken

Hulp nodig?

Klantenservice
Klantenservice
085 2369999 085 2369999

Klik PVC

Een klik PVC vloer in jouw woning (laten) leggen? Dan ben jij bij Vloer & Interieur aan het juiste adres. Gratis advies, gratis stalen en een uitgebreid assortiment!

Resultaat 1–18 van de 22 resultaten wordt getoond

Klik PVC kopen?

PVC vloeren zijn tegenwoordig net zo gemakkelijk zelf te leggen als kliklaminaat. Tenminste, wanneer je de juiste soort te pakken hebt; naast plak-PVC zijn er steeds meer soorten verkrijgbaar als klik-PVC oftewel PVC kliklaminaat. Net als ‘gewoon’ laminaat bestaat dit uit planken die d.m.v. een kliksysteem eenvoudig in elkaar te klikken zijn. Bij Vloer & Interieur hebben we een ruim assortiment klik-PVC, waarmee je de ideale basis voor je interieur legt. Of wij leggen deze basis voor je, want met onze professionele legservice weet je zeker dat je PVC kliklaminaat er strak bij komt te liggen.

Kliklaminaat en klik-PVC

Laminaat is een harde vloersoort, die veel wordt gekozen als alternatief voor een houten vloer. Het is opgebouwd uit verschillende lagen, waardoor het o.a. goedkoper en makkelijker te onderhouden is. De unique selling point van kliklaminaat is dat de vloer gemakkelijk zelf te leggen is door het innovatieve kliksysteem. Voor de kunststof tegenhanger van laminaat, PVC, is inmiddels ook zo’n kliksysteem ontwikkeld. We noemen deze vloersoort PVC kliklaminaat of kortweg klik-PVC. Laminaat heeft er dus met PVC een geduchte concurrent bij! Van de gang en de trap laat je het doorlopen tot in de woonkamer, overloop en slaapkamers. Bij de keuken, toilet en badkamer hoef je niet te stoppen; PVC is watervast en kan uitstekend tegen vocht.

Waarom kiezen voor PVC kliklaminaat?

Het gemak waarmee men de vloer zelf kan leggen is een veelgenoemde reden om te kiezen voor PVC kliklaminaat. Wat zijn dan de redenen om juist te kiezen voor PVC kliklaminaat ten opzichte van ‘gewoon’ kliklaminaat?

  • Bij het leggen van PVC kliklaminaat komt geen zaagsel vrij. In plaats van te zagen, zoals bij ‘gewoon’ laminaat nodig is, kun je het eenvoudig op maat snijden met een scherp mes. Dat is erg fijn wanneer je niet goed tegen stof kunt.
  • PVC is een zachte vloersoort. Hierdoor leg je met PVC kliklaminaat een zeer stille vloer. Leg er een dempende ondervloer onder en je kunt erop dansen zonder dat de onderburen het merken. Let wel: dansen doen we lichtvoetig, tegen stampen als een olifant biedt geen enkele vloersoort genoeg demping.
  • Door de flexibiliteit zal een PVC vloer minder snel kapot gaan, waar een harde vloer zou kunnen breken of splinteren.
  • PVC kliklaminaat is ook flexibel op het gebied van designs. Producenten weten er alles mee na te bootsen, van eikenhouten vloeren tot tegels en beton.

Welke vloer past in mijn interieur?

Het is juist de flexibiliteit in designs wat PVC voor vrijwel ieder interieur geschikt maakt. Bij Vloer & Interieur hebben we PVC kliklaminaat voor een landelijke woonstijl, een industriële woonstijl, strak en modern, noem maar op. Komt je interieur beter tot z’n recht met een rechte plank of speels visgraatpatroon? Welke kleur hout of natuursteen past bij jou? Deze en meer vragen helpen wij je graag bij. Dat doen we door gratis interieuradvies aan huis te bieden. Samen kijken we welke PVC kliklaminaat, of misschien wel een andere vloersoort, de beste basis is voor jouw woonstijl.

Wij kunnen je voor alle toepassingen een goed advies geven. Ook maakt het ons niet uit waar je woont. Wij komen graag GRATIS bij jou thuis langs voor advies op maat. Zo heb je ons de afgelopen tijd al kunnen zien in:

GenemuidenZwolleKampenEmmeloordDrontenAlmereApeldoornTilburgEindhovenAmersfoortBredaGroningenDen Haag, Enschede, Alkmaar, AmsterdamUtrecht, Hengelo, Helmond, Ede, Doetinchem, Deventer, ArnhemNijmegen, Assen, Rotterdam, Leeuwarden, Hoorn, MeppelIJsselmuiden.

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Zelf een PVC vloer leggen

Met PVC kliklaminaat is het voor de thuisklusser eenvoudiger geworden om zelf de vloer te leggen. Dat wil niet zeggen dat iedereen het kan. Bovendien heeft lang niet iedereen de tijd om zelf PVC kliklaminaat te leggen. Gelukkig heb je het vloerenbedrijf met de meest complete service gevonden. We komen de vloer niet alleen afleveren, maar kunnen deze desgewenst ook vakkundig leggen. Kies hiervoor op je offerte-aanvraag voor de optie ‘inclusief leggen’.

Wist je trouwens dat we regelmatig all-in deals aanbieden? Je PVC vloer wordt dan geleverd en volledig gelegd voor 1 prijs. Houd onze homepage in de gaten voor de actie!

PVC kliklaminaat bestellen

Ben je klaar om PVC kliklaminaat te bestellen? Welkom in onze overzichtelijke webshop, waar je uitgebreid vloeren in kunt vergelijken. Heb je er een paar gevonden die je aanspreken, vraag voor deze vloeren dan gratis stalen aan. Zo kun je het PVC kliklaminaat eerst zien en voelen, voordat je eenvoudig online bestelt. Wanneer we langskomen voor gratis advies aan huis nemen we uiteraard een aantal stalen mee. Vloer & Interieur helpt jou in de zoektocht naar de beste vloer, zowel offline als online.

Lees meer
Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2023 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0