Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

Legservice

Heb je een prachtige vloer op het oog? Zelf een vloer leggen kan een grote uitdaging zijn door de benodigde kennis, precisie en geduld. Je staat voor keuzes over verschillende materialen, unieke stijlen en diverse legtechnieken. Geen zorgen! Bij Vloer en Interieur kun je jouw vloer vakkundig en voordelig laten leggen. Wij zijn niet alleen jouw adres voor een prachtige en nieuwe PVC vloer, maar bieden ook een professionele legservice. Onze specialisten nemen alles uit handen. 

Voordelen van onze legservice

Of je nu een voor een walvisgraat of visgraat PVC vloer kiest, je wil natuurlijk zorgeloos genieten van jouw nieuwe aanwinst. Daar helpen we je graag bij. Onze vakmensen garanderen een naadloze legservice met aandacht voor elk detail. Wij gebruiken namelijk alleen de beste materialen en nieuwste technieken. Echt vakmanschap! Jouw vloeren laten leggen door Vloer & Interieur biedt diverse voordelen. 

Prachtige en hoogwaardige materialen

In onze webshop heb je alleen maar keuze uit prachtige designvloeren, die stuk voor stuk van de beste materialen zijn gemaakt. De houtstructuren zijn niet van echt te onderscheiden. En toch ook weer wel, vanwege het gebruiksgemak en de lange levensduur van onze prachtige PVC vloeren en luxe laminaten. 

Alles uit handen geven

Van persoonlijk advies tot uiteindelijke bevestiging, onze specialisten nemen je alles uit handen. Ook jouw zorgen over het resultaat. Wij gaan namelijk altijd eerst het gesprek aan om jouw wensen in kaart te brengen. Geniet nu zelf van de zorgeloze legservice van start tot de finish en laat jouw visgraatvloer leggen door onze monteurs. 

Scherpe prijzen 

Wie wil er nu geen kwaliteit voor een scherpe prijs? Profiteer vandaag nog van onze all-in-actie voor PVC vloeren inclusief leggen. Wanneer je jouw vloer voor 30 april afneemt, geniet je van een gratis legservice. De prijs voor het leggen van je PVC vloer is dan ook supervoordelig bij Vloer & Interieur. 

Vakkundige montage

Of je nu klik PVC of plak PVC wil laten leggen, onze monteurs hebben passie en liefde voor hun vak. Daardoor ben je verzekerd van een vakkundige montage met oog voor detail, waarbij alle planken nauwkeurig op elkaar zijn aangesloten. Precies zoals jij dat wil. Vertel ons jouw wensen en wij zorgen ervoor dat het resultaat altijd naar tevredenheid is. 

Kies voor de vakkundige legservice van Vloer & Interieur

Binnen onze webshop heb je veel unieke designs om uit te kiezen. De vloer is immers de basis van een prachtig interieur; daarvoor zit je hier helemaal goed. Ook de installatie van jouw nieuwe aanwinst kun je met een gerust hart aan onze vakmensen overlaten. Onze legservice bespaart je tijd en geeft je een perfect resultaat. De klantscore van 9.7 bewijst dat veel dolblije klanten jouw voorgingen. Samen zorgen we ervoor dat jouw huis de uitstraling krijgt die het verdient.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0