Visgraat PVC vloer kopen? | Vloer & Interieur
Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen
Afspraak maken

Filter op prijs

Gratis persoonlijk advies bij jou aan huis!

Afspraak maken

Hulp nodig?

Klantenservice
Klantenservice
085 2369999 085 2369999

Visgraat PVC

Zoek jij een PVC visgraat vloer? Dan hebben wij een assortiment waar je U tegen zegt! Bekijk direct ons assortiment, vraag gratis stalen aan of plan een afspraak voor gratis advies bij jou thuis!

Resultaat 1–18 van de 26 resultaten wordt getoond

PVC Visgraat vloer

De visgraat is terug van weggeweest en is populairder dan ooit. Traditioneel wordt de visgraatvloer van houten latjes gemaakt, maar tegenwoordig zien we steeds meer PVC visgraat-vloeren. Dat is ook niet gek, want PVC biedt vele voordelen ten opzichte van hout. Ben je benieuwd welke visgraat PVC vloeren er verkrijgbaar zijn, bekijk hieronder dan het assortiment van Vloer & Interieur. Verderop kun je lezen over onze topservice met gratis advies aan huis en gratis stalen voor online bestellers. Ook bij de prijs inbegrepen: het leggen van visgraat-PVC bij je thuis. Kijk ook even via voorgaande link op de homepage, want we hebben regelmatig acties met visgraat PVC.

Visgraat PVC vloer: iets voor mij?

Het is een vraag die onze interieuradviseurs regelmatig krijgen: “is PVC visgraat iets voor mij?” Dat is een vraag die je het beste zelf kunt beoordelen. De term ‘visgraat’ heeft alles met het legpatroon te maken. Houd je van rechte lijnen op de vloer, dan kun je beter naar PVC vloeren in rechte planken kijken. Bij een visgraat-vloer, van PVC of van hout, liggen de latjes schuin tegen elkaar. Hierdoor ontstaat een speels legpatroon die elke ruimte een uniek karakter geeft.

Is visgraat-pvc gemakkelijk te leggen?

Voor een ervaren vloerenlegger zal het leggen van visgraat PVC prima te doen zijn. Dit gaat grotendeels hetzelfde als het leggen van ‘gewoon’ PVC. De moeilijkheidsgraad ligt net iets hoger door het bijzondere legpatroon. Wanneer je een PVC vloer in visgraat legt, moet je dus goed weten wat je doet. Vraag ons gerust om advies. Een goede voorbereiding is essentieel. Voordat je de visgraat vloer gaat leggen, laat je de visgraat PVC eerst acclimatiseren. Laat het materiaal een dag of twee op temperatuur komen. Ondertussen hoef je niet stil te zitten, want de vloer waar je visgraat PVC overheen komt te liggen dient eerst te worden geëgaliseerd. Vervolgens breng je een primer aan, zodat de lijm straks beter hecht. Dan begint het echte werk: het leggen van je visgraat PVC vloer.

De PVC visgraat-vloer laten leggen

Mocht je het graag zelf willen doen, dan voorzien we je graag van tips & tricks voor het leggen van je PVC visgraat. Wat je echter ook kan doen, is gebruik maken van onze professionele legservice. Zo weet je zeker dat de vloer vakkundig en strak wordt gelegd. Dat is de topservice van Vloer & Interieur. Wist je trouwens dat we regelmatig all-in deals aanbieden? Je PVC vloer wordt dan geleverd en volledig gelegd voor 1 prijs. Houd onze homepage in de gaten voor de actie!

Topservice in visgraat PVC van Vloer & Interieur

De vakkundige legservice is maar een onderdeel van onze topservice. Voorafgaand aan het kopen van visgraat PVC krijg je van ons gratis advies aan huis. We komen dan langs met een aantal stalen, nemen je wensen door en komen zo op de perfecte PVC visgraatvloer. Bestel je liever online, maar wil je toch graag een aantal visgraat PVC vloeren vergelijken? Dan sturen we je graag gratis stalen van je favoriete vloeren. Gratis interieuradvies, topkwaliteit visgraat PVC, gratis stalen voor online bestellers … Je kunt je vast voorstellen dat onze PVC visgraat-vloeren erg goed lopen! Toch hoef je jouw zoektocht naar de perfecte vloer niet te overhaasten. We hebben namelijk voldoende visgraat PVC op voorraad.

De perfecte PVC visgraat vloer vinden

Het maakt ons niet uit of je nu op zoek bent naar een visgraat PVC vloer voor de badkamer, keukenslaapkamer, woonkamer, garage of kantoor. Wij kunnen je voor alle toepassingen een goed advies geven. Ook maakt het ons niet uit waar je woont. Wij komen graag GRATIS bij jou thuis langs voor advies op maat. Zo heb je ons de afgelopen tijd al kunnen zien in:

GenemuidenZwolleKampenEmmeloordDrontenAlmereApeldoornTilburgEindhovenAmersfoortBredaGroningenDen Haag, Enschede, Alkmaar, AmsterdamUtrecht, Hengelo, Helmond, Ede, Doetinchem, Deventer, ArnhemNijmegen, Assen, Rotterdam, Leeuwarden, Hoorn, MeppelIJsselmuiden.

Lees meer
Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2023 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
Nieuwjaarsactie!
Profiteer nu van onze all in-actie
Nieuwjaarsactie!
Profiteer nu van onze all in-actie
Actiepagina
0