Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

Retourbeleid & leveringsvoorwaarden

RETOURNEREN

Toch uw bestelling retourneren? Dat is geen probleem! Lees hier hoe Vloer & Interieur de optie biedt om uw bestelling kosteloos te retourneren.

Herroepingsrecht bij Vloer & Interieur

Bij een retournering vragen wij je om contact op te nemen met de klantenservice van Vloer & Interieur of gebruik te maken van het modelformulier van herroeping (klik hier om het formulier te downloaden)

Het is bij Vloer & Interieur mogelijk om 14 dagen na ontvangst van de bestelling, de bestelling aan te melden voor retour, dit is mogelijk zonder opgaaf van redenen.

Na deze melding heeft de klant nogmaals 14 dagen voor het daadwerkelijk retourneren van de bestelling. Nadat Vloer & Interieur een bevestiging heeft verzonden over het retour nemen van de bestelling, wordt het bedrag van de order exclusief verzendkosten gecrediteerd.

RETOURADRES VLOER & INTERIEUR

Postadres:

Burgenmeester ten Veldestraat 2E

8281 ZS Genemuiden

Nederland

Om gebruik te maken van herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via Info@vloereninterieur.com of onze klantenservice. Bij het gebruik maken van het herroepingsrecht is het belangrijk dat het betreffende product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in originele staat en verpakking aan Vloer & Interieur geretourneerd te worden.  

Vloer & Interieur zal het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten, indien het product in goede orde retour ontvangen is. Voor het retourneren van de bestelling zijn alleen de retourkosten voor eigen rekening.

UITZONDERING HERROEPINGSRECHT

Bij op maat gemaakte met opgegeven specificaties is de uitsluiting van het herroepingsrecht van toepassing.

Bij maatwerk zoals Vinyl, ondervloeren, plinten is geen recht van retour, de pakken vloer dienen ongeopend en onbeschadigd te zijn.

LEVERINGSVOORWAARDEN

Voor levering wordt u als klant altijd op de hoogte gehouden van uw bestelling.

Voor de levering wordt u altijd 45/60 min van tevoren gebeld door onze transporteur.

Indien een product niet binnen 2-5 werkdagen geleverd kan worden wordt u als klant daar van tevoren op de hoogte gebracht.

De transporteur is verantwoordelijk voor het transport tijdens levering.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0