Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

Offerte traprenovatie

Is jouw trap aan een grondige renovatie toe? Of ben je gewoon toe aan nieuwe trapbekleding? Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

*

Trap bekleden met PVC

Is jouw trap aan een grondige renovatie toe, of ben je gewoon eens toe aan nieuwe trapbekleding? PVC is een zeer geschikt materiaal voor op de trap. Het dempt je voetstappen, is beresterk en als de traprenovatie goed is uitgevoerd ziet het er superstrak uit. Bij Vloer & Interieur hebben we vele plak-PVC vloeren op voorraad. Leg je hetzelfde PVC op de trap als in de rest van je interieur of kies je juist voor contrast? De keuze is aan jou. Bestel je PVC-trapbekleding direct online of kies voor gratis advies aan huis.

Waarom trapbekleding van PVC kiezen?

Wanneer je de plannen maakt voor traprenovatie zal je op een gegeven moment voor de keuze staan: ga ik de trap lakken, schilderen of toch bekleden? Kies je voor dat laatste, dan is de vraag welk materiaal je gaat gebruiken. Waarom veel van onze klanten als trapbekleding PVC kiezen? Daar zijn vele redenen voor te noemen:

  • PVC heeft een dempende werking. Bij het traplopen zul je merken dat er minder trillingen door je lichaam gaan, wat erg prettig kan zijn voor je voeten, enkels en knieën. Extra voordeel: zoals je weet bestaat geluid ook uit trillingen. Het verminderen van trillingen betekent geluidsreductie. Je kunt op een trap met PVC bekleding dus een stuk stiller naar boven sluipen. Dat is fijn voor de (onder)buren en handig wanneer je laat thuiskomt en niemand wakker wilt maken.
  • Leg een slijtvaste bekleding op de trap. De meeste trappen in huis en op het werk worden dagelijks meerdere keren gebruikt. Met trapbekleding van PVC kan je trap de vele voetstappen gemakkelijk aan. Alle PVC-vloeren zijn voorzien van een slijtlaag, waardoor het een lange levensduur heeft. Ga je voor extra slijtvast, kies dan bij de traprenovatie voor een PVC vloer voor intensief gebruik.
  • De trap hoort bij je interieur. Met PVC kun je de trap volledig laten aansluiten op de rest van je interieur. Kies uit de vele beschikbare stijlen en kleuren plak-PVC en leg hiermee de basis voor jouw persoonlijke woonstijl.

Welke PVC-vloer als trapbekleding kiezen?

Wellicht heb je wel eens klik-PVC op de vloer gelegd. Dat was goed te doen, toch? Voor de trap zijn de handig in elkaar te klikken PVC-planken echter minder geschikt. Wil je PVC als trapbekleding, kies dan voor plak-PVC. Dit materiaal kun je eenvoudig op maat snijden en strak op de trap plakken. Verder is de keus helemaal aan jou, want als ons plak-PVC is voor op de trap geschikt!

Stijlen en mogelijkheden

Zoals je kunt zien in ons assortiment is plak-PVC in vele stijlen en kleuren beschikbaar. Op de trap kun je verschillende kleuren combineren of juist gaan voor één geheel. Het mooiste en strakste resultaat krijg je namelijk wanneer je niet alleen de traptreden met PVC bekleedt, maar ook het stootbord (het gedeelte waar je tegenaan kijkt). Plak bijvoorbeeld donker eiken PVC op de traptreden en een lichtere soort op de stootborden, of andersom. Je kunt er helemaal je eigen creativiteit in kwijt. Ben je klaar met plakken, dan kun je de voorkant van de traptreden eventueel voorzien van een antislip-trapprofiel.

Hulp bij PVC trapbekleding

Wil je graag je trap bekleden met PVC maar kom je er niet uit wat het beste in je interieur past? Wij helpen je met gratis advies aan huis. Een specialist van Vloer & Interieur komt dan bij je thuis, waar dan ook in Nederland, met een aantal stalen op zak. Zo vind je zeker weten de beste PVC trapbekleding voor jou. Nu onze specialist er toch is zal deze je meteen helpen met het inmeten van de trap en het PVC voor je bestellen. Liever zelf online bestellen? Dat kan in onze overzichtelijke webshop. Je kunt direct online PVC trapbekleding kopen, of eerst een aantal gratis stalen bestellen. Op deze manier doen we al het mogelijke om jouw traprenovatie met PVC tot een succes te maken. Bestel nu of neem contact op voor een gratis adviesafspraak!

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0