Plak PVC vloer kopen | Vloer & Interieur
Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen
Afspraak maken

Filter op prijs

Gratis persoonlijk advies bij jou aan huis!

Afspraak maken

Hulp nodig?

Klantenservice
Klantenservice
085 2369999 085 2369999

Plak PVC

Dezelfde vloer maar toch veel goedkoper!

Bij Vloer & Interieur zijn we gespecialiseerd in plak-PVC en vele andere vloersoorten. Bekijk hieronder ons assortiment, vraag gratis stalen aan en plan een afspraak in voor advies op maat.

Resultaat 1–18 van de 48 resultaten wordt getoond

Plak PVC vloeren

Is plak-PVC de beste vloer voor jou? Gezien de vele voordelen van deze vloersoort zou het antwoord wel eens ‘JA’ kunnen zijn. Het is uiterst strak te leggen, sterk en flexibel tegelijk en beschikbaar in alle denkbare stijlen. Vloer & Interieur helpt je aan de mooiste plak-PVC met gratis services als advies aan huis, het opsturen van stalen en een professionele legservice. Wij helpen je met plak-PVC of een andere vloer de basis te leggen voor jouw woonstijl.
Bekijk ons aanbod online of maak een afspraak met je adviseur in vloer en interieur!

Jouw adviseur in vloer en interieur

Door onze ervaring weten we dat thuis de beste plek is om een vloer te kiezen. Daarom bieden we gratis advies aan huis. Onze expert, jouw adviseur in vloer en interieur, komt dan bij je thuis om je wensen en visie te bespreken. Je eigen woonstijl neerzetten vergt wat denk- en planwerk, van kleuren en materialen bepalen tot meubels en accessoires uitzoeken. De basis van dit alles is: de vloer. Aangezien plak-PVC in velerlei stijlen verkrijgbaar is, komen we regelmatig met ons advies uit op deze vloersoort. Of het nou plak-PVC is of een andere vloersoort, het doel van Vloer & Interieur is je te helpen om de beste vloer te vinden. Van de gang en de trap laat je het doorlopen tot in de woonkamer, overloop en slaapkamers. Bij de keuken, toilet en badkamer hoef je niet te stoppen; PVC is watervast en kan uitstekend tegen vocht.

Superstrak en realistisch

Wanneer een vloer van plak-PVC op de juiste manier gelegd wordt, is het resultaat een ongekend strakke vloer. Op het oog zal het haast niet te onderscheiden zijn van een houten, betonnen of tegelvloer. Het leggen van plak-PVC is echter geen gemakkelijke klus. Allereerst dient de vloer waarop het komt te liggen volledig schoongemaakt en (na een eventuele primer-laag) geëgaliseerd te worden. We raden aan daarna de vloer te schuren en nogmaals te reinigen. Elk bobbeltje en kuiltje zul je namelijk op den duur terugzien in het plak-PVC. Hierna volgen pas stappen als lijmlaag aanbrengen en het leggen van de PVC vloer. Gaat dit je een beetje boven de pet? Geen probleem, je kunt immers gebruik maken van onze vakkundige  legservice. Kies hiervoor op je offerte-aanvraag voor de optie ‘inclusief leggen’.

Wist je trouwens dat we regelmatig all-in deals aanbieden? Je PVC vloer wordt dan geleverd en volledig gelegd voor 1 prijs. Houd onze homepage in de gaten voor de actie!

De plak-PVC van Vloer & Interieur

Ben je benieuwd naar ons assortiment plak-PVC? Je vindt ‘m volledig online op deze website! Scroll eenvoudig door onze collectie en vind bij elke vloer een uitgebreide beschrijving. Je ziet al snel hoeveel keuze je hebt in kleur, ‘look’, stijl, dikte en meer. Heb je dé PVC vloer gevonden, dan kun je deze direct online bestellen. Wil je eerst een aantal vloeren vergelijken, dan sturen we je met plezier een aantal gratis stalen toe. Ook online doen we er alles aan om je te helpen de beste vloer te vinden.

Wij kunnen je voor alle toepassingen een goed advies geven. Ook maakt het ons niet uit waar je woont. Wij komen graag GRATIS bij jou thuis langs voor advies op maat. Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gratis interieuradvies? Maak nu een afspraak

Toen je op zoek ging naar plak-PVC, had je verwacht dat je gratis interieuradvies aangeboden zou krijgen? Toch is het echt: we komen bij je thuis en helpen je de basis te leggen voor je eigen woonstijl. Dit is dé gelegenheid om de boel in z’n geheel aan te pakken. Straks woon je in een thuis waarin je jezelf terugziet en prettig voelt. Het begint met advies en plak-PVC van Vloer & Interieur. Neem nu vrijblijvend contact op voor een afspraak!

Wat is plak-PVC en hoe wordt het gelegd?

Plak-PVC is een type vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC) dat wordt geïnstalleerd door de stroken direct op een vlakke en schone ondergrond te plakken. Het installatieproces omvat het zorgvuldig uitlijnen en aanbrengen van de stroken, waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van een zelfklevende laag aan de onderkant van de PVC-stroken.

Wat zijn de voordelen van plak-PVC-vloeren?

Plak-PVC-vloeren bieden verschillende voordelen. Ten eerste zijn ze duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze geschikt zijn voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Ze zijn ook waterbestendig, gemakkelijk te reinigen en bestand tegen vlekken. Plak-PVC-vloeren zijn geluiddempend en kunnen bijdragen aan een goede akoestiek in een ruimte. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in diverse stijlen, patronen en kleuren, waardoor er voor elke smaak en interieurkeuze wel een geschikte optie is.

Kan plak-PVC op elke ondergrond worden geïnstalleerd?

Plak-PVC kan op verschillende ondergronden worden geïnstalleerd, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de ondergrond vlak, schoon en droog is. Het kan worden geïnstalleerd op beton, hout, keramische tegels en zelfs bestaande vloeren, zoals vinyl of linoleum, mits deze goed zijn voorbereid. Het is raadzaam om de installatie-instructies van de fabrikant te volgen en indien nodig een professional in te schakelen om de juiste voorbereiding van de ondergrond te garanderen.

Hoe onderhoud ik een plak-PVC-vloer?

Het onderhoud van een plak-PVC-vloer is vrij eenvoudig. Regelmatig stofzuigen of vegen helpt om stof, vuil en kleine deeltjes te verwijderen. Het wordt aanbevolen om een zachte dweil of mop te gebruiken met een mild reinigingsmiddel en water om de vloer schoon te maken. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen, schuursponsjes en overmatig watergebruik, omdat deze de vloer kunnen beschadigen. Het is ook raadzaam om meubelpoten te voorzien van beschermende viltjes om krassen te voorkomen.

Kan plak-PVC-vloer in vochtige ruimtes worden geïnstalleerd, zoals de badkamer?

Ja, plak-PVC-vloeren kunnen in vochtige ruimtes zoals de badkamer worden geïnstalleerd. Plak-PVC is waterbestendig en kan goed omgaan met vochtige omstandigheden. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de vloer correct wordt geïnstalleerd en dat de naden goed zijn afgedicht om infiltratie van water te voorkomen. Het wordt ook aanbevolen om naadloze plak-PVC-vloeren te kiezen voor extra waterbestendigheid en gemakkelijk onderhoud.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2023 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0