Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

PVC vloer Keuken

Welke PVC vloer voor jouw keuken het beste is? Daar helpen wij van Vloer & Interieur je graag bij.

PVC vloer in de keuken

Aan de vloer in de keuken worden flink wat eisen gesteld. De vloer krijgt vele voetstappen te verduren. Denk alleen al aan de looproute naar de koelkast. Maaltijden klaarmaken, snacks en drinken pakken, de vaatwasser in – en uitpakken, noem maar op. Bij iedereen komt er wel eens wat op de vloer terecht. Met een PVC vloer in de keuken ben je daar helemaal op voorbereid. Deze is watervast, duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. Welke PVC vloer voor jouw keuken de beste is? Daar helpen wij van Vloer & Interieur je graag bij. Dat doen we o.a. met gratis advies aan huis, het versturen van gratis stalen en een gebruiksvriendelijke webshop met zeer complete product-info. De prijzen in onze webshop zijn inclusief het leggen van de PVC vloer in je keuken.

Een vloersoort kiezen voor in de keuken

Bij Vloer & Interieur zijn we gespecialiseerd in verschillende vloersoorten. Wanneer we bij klanten over de vloer komen voor advies, kijken we allereerst welke vloersoort het gaat worden. Dat hangt o.a. af van waar de vloer gelegd wordt. Hoewel er tegenwoordig wel vochtbestendig tapijt bestaat, raden we als keukenvloer toch PVC aan. Vinyl is een goede tweede, maar is wat gevoeliger voor beschadigingen. Daarnaast kun je in de keuken prima kiezen voor een tegelvloer of beton. Voor deze vloersoorten heb je echter een wat groter budget nodig voor de aanschaf en/of de aanleg. Een vloer die we zelf nooit in de keuken zouden leggen is parket, omdat het gevoelig is voor vocht en er snel vlekken ontstaan door bijvoorbeeld eten wat op de grond valt. Al met al is PVC voor de keuken naar onze bescheiden maar deskundige mening de beste optie, zeker wanneer budget een belangrijke factor is.

Wat maakt PVC zo geschikt voor in de keuken?

Als er ergens kans is op knoeien, dan is het wel in de keuken. Je PVC vloer kan het hebben. Mits je ze op tijd verwijdert zullen etensresten geen vlekken en verkleuringen achterlaten. Water en vet trekken niet in de vloer, maar blijven op de beschermende laag liggen. Hierdoor zijn vocht en vuil gemakkelijk weg te vegen, stofzuigen of dweilen. Door het sterke, flexibele materiaal en de slijtlaag kan de PVC vloer in de keuken lange tijd meegaan. De ene PVC vloer is nog duurzamer dan de andere. Bovendien zijn veel anti-slip PVC vloeren verkrijgbaar en dat is erg fijn voor de veiligheid.

Eén vloer voor de hele verdieping

Ben je verzot op visgraat-PVC, zeg je ‘igen’ tegen een Hongaarse punt of is betonlook helemaal jouw look? Wat je woonstijl ook is, met een PVC vloer is ook je keuken helemaal in jouw stijl te stylen. Doordat PVC voor elke woonruimte geschikt is, kun je het aaneensluitend (laten) leggen over de hele verdieping. Een doorlopende vloer geeft een zekere samenhang aan je interieur en meestal geeft het ook een ruimtelijk effect. Heb je een open keuken, dan biedt een PVC vloer je het voordeel dat je geen scheiding in de vloer hoeft te maken. Naast de praktische voordelen biedt PVC dus zeker ook voordelen op het oog. Bovendien is deze vloersoort in allerlei stijlen verkrijgbaar, zodat je altijd een PVC vloer vindt die bij jouw woonstijl past.

De keuken voorzien van een mooie PVC vloer in jouw regio

Het maakt ons niet uit of je nu op zoek bent naar een PVC vloer voor de badkamer, keukenslaapkamer, woonkamer, garage of kantoor. Wij kunnen je voor alle toepassingen een goed advies geven. Ook maakt het ons niet uit waar je woont. Wij komen graag GRATIS bij jou thuis langs voor advies op maat. Zo heb je ons de afgelopen tijd al kunnen zien in:

GenemuidenZwolleKampenEmmeloordDrontenAlmereApeldoornTilburgEindhovenAmersfoortBredaGroningenDen Haag, Enschede, Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Hengelo, Helmond, Ede, Doetinchem, Deventer, ArnhemNijmegen, Assen, Rotterdam, Leeuwarden, Hoorn, MeppelIJsselmuiden.

PVC keukenvloer: gratis advies aan huis

Vergeleken met bijvoorbeeld een tegelvloer heb je een voordelige keukenvloer aan PVC. Dacht je eraan om het geld dat je bespaart aan interieuradvies uit te geven? Bij Vloer & Interieur is dat niet nodig, want wij komen gratis naar je toe voor advies. We bespreken dan je gewenste woonstijl, bijvoorbeeld industrieel, landelijk of strak en modern. Ook kijken we welke vloersoort het beste bij jouw doelen en wensen past. Ga je liever zelf op onderzoek? Dat kan ook! In onze overzichtelijke webshop geef je eenvoudig je voorkeuren aan. Bestel je vloer direct online of vraag eerst gratis stalen aan van de vloeren waarin je geïnteresseerd bent. Hoe dan ook, bij Vloer & Interieur helpen we je dé PVC vloer voor jouw keuken te vinden.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0