Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

PVC kliktegels

PVC kliktegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren en looks. Voor ieder interieur is er een geschikte tegel te vinden. Op zoek naar klik PVC tegels voor jouw woning? Graag helpen we je bij Vloer & Interieur met het maken van een keuze passend bij jouw wensen en voorkeuren. Wij hebben een ruime collectie PVC vloeren en komen kosteloos bij je thuis voor een adviesgesprek. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst onze gratis stalen aan te vragen!

Wat zijn klik PVC tegels?

PVC kliktegels: het klinkt heel mooi, maar wat is het precies? PVC kliktegels zijn speciale vloertegels van kunststof die met een innovatief systeem eenvoudig en snel in elkaar geklikt kunnen worden. Je creëert hiermee een kunststof vloer met de look en feel van een échte tegelvloer. Het is een oersterke vloer die bekendstaat vanwege het onderhoudsvriendelijke karakter. Een mooie duurzame keuze waarmee je jaren verder kunt!

Geschikt voor iedere ruimte

Met de uitstraling van een tegelvloer en de veelzijdigheid van laminaat hebben PVC kliktegels veel te bieden. Kies je dit type vloer, dan kies je voor een veelzijdige kunststof vloer. Één van de voordelen van dit materiaal is namelijk dat het 100% waterbestendig is. Onze PVC kliktegels zijn daardoor in iedere ruimte in huis te plaatsen. Je kunt PVC vloeren dus plaatsen in de keuken, woonkamer, gang en zelfs in de badkamer! Zo kun je de vloer mooi door laten lopen van het ene vertrek naar het andere en één geheel laten vormen. Met PVC klik tegels kies je dan ook voor een functionele vloer die ieder vertrek omtovert tot een sfeervolle ruimte.

Waarom voor PVC kliktegels kiezen?

De keuze is gemaakt: er komt een PVC vloer in jullie woning te liggen. Een grote beslissing want een vloer vormt de basis van jullie huis. Nu rest de vraag: voor welke PVC vloer kies je? Ga je voor plak of klik PVC tegels? Het onderscheid zit vooral in de manier van leggen. Als het gaat om de kwaliteit, verschillen de vloeren niet van elkaar. Voordat je een keuze kunt maken, is het goed om te weten wat de verschillen zijn.

De voordelen van plak PVC

PVC plaktegels bestaan voornamelijk uit flexibele stukken die vastgelijmd kunnen worden op de ondergrond. Het is hierbij van belang dat de ondergrond helemaal vlak is. Vaak wordt de bodem hiervoor eerst geëgaliseerd. Het egaliseren en verlijmen van de vloer kun je uiteraard overlaten aan onze vakmensen want dit is een heel proces. Het grootste pluspunt van plakken, is dat de vloer er super strak in komt te liggen. Dit komt doordat de flexibele stukken geen verbinding hoeven te maken en met lijm vastgelegd worden.

Pluspunten van klik vloertegels

PVC kliktegels worden niet gelijmd maar, zoals de naam al doet vermoeden, in elkaar geklikt. Het voordeel hiervan is dat het eenvoudiger is om deze vloer te leggen én dat egaliseren niet nodig is. Er kan simpelweg gebruikgemaakt worden van een ondervloer. Hierdoor profiteer je direct van een maximale geluidsdemping. Ook het leggen van de klik PVC tegels is binnen no time gedaan. Eventueel met behulp van onze gratis legservice. Een groot pluspunt: de klik tegels klikken niet alleen eenvoudig in elkaar, maar ook eenvoudig uit elkaar. Dit is handig in geval van een verhuizing: je kunt je eigen vloer zo mee nemen naar je nieuwe woning!

PVC Kliktegels combineren met vloerverwarming

Vloerverwarming en vloeren zijn een gouden combinatie. Altijd warme voeten en nooit meer te hoeven koukleumen in je eigen huis. Het is niet voor niets dat veel mensen ervoor kiezen om het huis te verwarmen met behulp van vloerverwarming. Wat daarbij van belang is, is de warmteweerstand van de vloerverwarmingsinstallatie. Deze specifieke eis is op te vragen bij de leverancier van de verwarming en zegt iets over de snelheid waarmee de vloer de warmte afgeeft. Over het algemeen kun je zowel laminaat als PVC kliktegels heel mooi combineren met deze manier van verwarmen. Een klein verschil is er wel: laminaat geeft de warmte net iets minder snel door vergeleken met PVC. Zet je de verwarming wat hoger? Dan zul je dit met PVC kliktegels net wat sneller merken dan wanneer je voor laminaat had gekozen.

Verschillende kleuren en stijlen

Klik PVC tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Denk hierbij aan warme donkere tinten of juist aan lichte kleuren. Ook is het mogelijk om te kiezen voor tegels met een PVC betonlook. Door te kiezen voor een kleur en stijl die aansluit bij jouw interieur, maak je één geheel van de ruimte. Zo komen bijvoorbeeld bij een Scandinavisch interieur lichte kleuren wat mooier tot zijn recht en bij een landelijk interieur zou je eerder denken aan donkere tinten. Vind je het fijn om hierover geadviseerd te worden? Wij denken graag met je mee tijdens een gratis adviesgesprek.

Gratis advies aan huis

Bij Vloer & Interieur voorzien wij je graag advies dat aansluit bij jouw wensen. Met behulp van onze vloerspecialist kijken wij, samen met jou, naar de verschillende PVC kliktegels. Hiervoor komen we graag bij je thuis zodat we in alle rust met je mee kunnen kijken. We combineren jouw wensen en voorkeuren met de mogelijkheden die de woning te bieden heeft. Hier komen uiteindelijk PVC kliktegels uit rollen die de perfecte match vormen en jouw huis helemaal afmaken!

PVC kliktegels kopen bij Vloer & Interieur

Weet jij al wat je wil en heb je geen adviesgesprek nodig en wil je gebruik maken van een PVC vloer aanbieding? Bestel dan eenvoudig en snel de gewenste hoeveelheid PVC kliktegels via onze website. Wij zullen ervoor zorgen dat we de bestelling zo snel mogelijk verwerken. Binnen 24 uur mag je de tegels thuis verwachten. Kies je voor onze legservice? Dan zullen wij contact opnemen om een afspraak te maken zodat onze vakmensen jouw huis kunnen voorzien van prachtige nieuwe PVC kliktegels.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0