Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen
Afspraak maken

Filter op prijs

Gratis persoonlijk advies bij jou aan huis!

Afspraak maken

Hulp nodig?

Klantenservice
Klantenservice
085 236 9999 085 236 9999

PVC vloer garage

Dezelfde vloer maar toch veel goedkoper!

Zoek je een passende vloer voor de garage? Dan is een PVC vloer een echte aanrader. Het materiaal is zo ingericht dat het de uitdagingen binnen een garage weerstaat. Denk aan vuil, kou en vocht. Een PVC vloer in de garage combineert hoge duurzaamheid met een passende uitstraling. Hierdoor wordt het een praktische en uitnodigende plek om jouw onderhoudsklussen uit te voeren. Vind een passend design en bestel de PVC vloer voor de garage in onze webshop.

Resultaat 1–18 van de 20 resultaten wordt getoond

Waarom een PVC vloer in de garage?

Ben je vaak te zoeken in de garage? Of je er nu veel klust of onderhoud uitvoert, de garage is een plek waar een mooie en passende vloer niet mag ontbreken. PVC tegels zijn ideaal voor deze omgeving. Met deze aanwinst wordt een simpele opslagplek een extra verlengstuk van jouw huis. PVC vloeren bieden een robuuste en industriële uitstraling, maar zijn ook ingespeeld op de koude en vochtige omgeving. Passend voor elke woning.

Unieke voordelen van PVC vloeren 

Met PVC in de garage kies je voor een investering voor de toekomst. PVC vloeren zijn namelijk heel onderhoudsvriendelijk en opgewassen tegen kou en vocht, elementen die vaak voorkomen in garages. Het materiaal is speciaal ontworpen om wisselvallige temperaturen, vocht en krassen te weerstaan.

Het risico op schimmelvorming en uitzetting is dan ook klein. Daarnaast is een PVC vloer voor de garage heel onderhoudsvriendelijk. Alleen met een sopje houd je de kwaliteit van de planken jarenlang goed. Een duurzame investering voor de toekomst van je woning. De combinatie van functionaliteit en stijl verandert jouw garage in een fijne ruimte.

Vind een passende PVC vloer met betonlook 

Binnen ons assortiment heb je keuze uit verschillende soorten PVC vloeren. Ons PVC met betonlook is favoriet voor de garage en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hoe jij de vloer gemonteerd wil hebben, bepaalt welk design passend is. Onze PVC kliktegels bevestig je heel eenvoudig en snel. Je klikt ze zo in elkaar!

De PVC plaktegels zijn daarentegen juist heel handig voor een naadloze aansluiting. Daar zorgt de zelfklevende laag wel voor. Deze blijft heel stevig aan de ondergrond kleven, waardoor de PVC vloer niet verschuift. Maak keuze uit verschillende designs en maak van jouw garage een fijne plek om te klussen.

Bestel jouw PVC vloer voor de garage bij Vloer & Interieur

In onze webshop heb je veel designs om te kiezen. Een garage is lang niet alleen functioneel, het moet ook een fijne ruimte zijn. Heb je hiervoor een favoriet gevonden? Bij Vloer & Interieur kun je gebruik maken van een vakkundige legservice, om zeker te zijn van een perfecte montage.

Profiteer vandaag nog van onze PVC vloer aanbieding, deze is inclusief legservice. Ook voor persoonlijk advies komen we graag bij u thuis langs. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in en we vertellen je graag over de mogelijkheden voor een PVC vloer voor in de garage.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0