Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

Gratis advies op maat bij jou aan huis, of in ons Experience Center in Genemuiden.

Ben jij op zoek naar een geschikte vloer voor jouw woning? Bij Vloer & Interieur helpen we je graag. Vloer & Interieur is een jonge onderneming met veel kennis en lange ervaring in de vloerenwereld. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op


Is deze afspraak gratis?

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor een afspraak.

Wat gebeurt er na de adviesafspraak?

Leuk dat we elkaar hebben leren kennen tijdens het kennismakingsgesprek! Nu kunnen wij aan de slag met het bedenken van de beste oplossingen voor jouw wensen. We gaan ons uiterste best doen om een creatief en passend voorstel voor je te maken. Als de offerte bevalt, kunnen we meteen aan de slag en ervoor zorgen dat jouw wensen werkelijkheid worden. We vinden het ontzettend leuk om samen met jou te werken aan jouw droomvloer en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je er langdurig plezier van hebt. En ook nadat de vloer is gelegd, kun je altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen. Wij staan altijd voor je klaar!

Kortom, we gaan er samen voor zorgen dat je straks optimaal kunt genieten van je nieuwe vloer!

Hoe kan ik mij voorbereiden op de adviesafspraak?

Heb je een van onze collega’s gesproken en samen een definitieve afspraak ingepland? Dan is het tijd voor de volgende stap: het opdoen van inspiratie!

Het is aan te raden om vóór de afspraak al een idee te hebben van welke vloer je voorkeur heeft en tussen welke kleuren je twijfelt. Om je hierbij te helpen, kun je voorafgaand aan de afspraak gratis kleurstalen aanvragen. Zo kun je thuis alvast de kleuren en het materiaal ervaren.

Wanneer is het handig om een adviesafspraak in te plannen?

Als je niet zeker weet welke vloer perfect bij jouw interieur past, dan kan het erg handig zijn om één van onze adviseurs bij je langs te laten komen. Onze adviseur kan dan meekijken en meedenken in jouw situatie.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0