Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen
Afspraak maken

Gratis persoonlijk advies bij jou aan huis!

Afspraak maken

Hulp nodig?

Klantenservice
Klantenservice
085 2369999 085 2369999

Hongaarse punt

Dezelfde vloer maar toch veel goedkoper!

Wil je eens wat anders wil dan rechte planken of vierkante tegels? Wat dacht je van een PVC vloer in Hongaarse punt-motief.

Hongaarse punt PVC

Met het speelse legmotief krijgt je vloer, en daarmee ook je interieur, een eigenzinnige uitstraling. Bij Vloer & Interieur hebben we Hongaarse punt PVC in diverse variaties zoals licht eiken, Pearl beige en XL beige eiken. We helpen je de juiste vloer te kiezen met gratis advies aan huis of gratis stalen via de post. Direct bestellen kan ook; in onze overzichtelijke webshop vind je vast en zeker de weg.

 

Waar komt de Hongaarse punt vandaan?

Hongaarse punt PVC is gemaakt naar eeuwenoude legpatroon Hongaarse punt. Van origine werden (en worden) houten vloeren en straatwerk in dit patroon gelegd. Je kunt er verschillende effecten qua uitstraling mee bereiken. Hongaarse punt PVC kan bijvoorbeeld bijdragen aan een statige uitstraling in panden met een hoog plafond en entreehallen. Het patroon geeft een warm en luxe gevoel. Ook in een strakke en moderne setting versterkt Hongaarse punt PVC de gewenste uitstraling. Het antwoord op de vraag waar de Hongaarse punt vandaan komt is verrassend: volgens meerdere bronnen komt het uit Italië.

Visgraat en Hongaarse punt: de verschillen

Visgraat-PVC en Hongaarse punt-PVC lijken behoorlijk op elkaar. Bij beide vloeren liggen de plankjes in een schuine hoek tegen elkaar. De verschillen zitten ‘m in de hoek waarin ze liggen en hoe de planken aan het uiteinde tegen elkaar liggen.

  • Bij visgraat liggen de planken in een hoek van 90 graden tegen elkaar, bij Hongaarse punt is dat 45 – 60 graden.
  •  Bij Hongaarse punt PVC liggen de uiteinden van de planken, de korte kanten, tegen elkaar aan. Bij visgraat ligt de ene plank met de korte kant tegen het uiteinde van de lange kant van een andere plank.

Wat betreft de uitstraling zijn er slechts kleine verschillen. Het is maar net welk patroon je voorkeur heeft.

Bestel Hongaarse punt PVC bij Vloer & Interieur

Zie je een vloer in ons assortiment die je mooi vindt? Dan kun je deze direct bestellen in onze webshop. Wil je enkele vloeren vergelijken, dan sturen we je gratis een aantal stalen Hongaarse punt PVC toe. Met hetzelfde gemak komen we naar je toe voor gratis advies aan huis. Mocht je nog een vakkundige vloerenlegger zoeken: met onze professionele legservice ligt je Hongaarse punt PVC er gegarandeerd strak in. Met de vloer leg je de basis voor je interieur.

Het maakt ons niet uit of je nu op zoek bent naar een PVC vloer voor de badkamer, keukenslaapkamer, woonkamer, garage of kantoor. Wij kunnen je voor alle toepassingen een goed advies geven. Ook maakt het ons niet uit waar je woont. Wij komen graag GRATIS bij jou thuis langs voor advies op maat. Zo heb je ons de afgelopen tijd al kunnen zien in:

GenemuidenZwolleKampenEmmeloordDrontenAlmereApeldoornTilburgEindhovenAmersfoortBredaGroningenDen Haag, Enschede, Alkmaar, AmsterdamUtrecht, Hengelo, Helmond, Ede, Doetinchem, Deventer, ArnhemNijmegen, Assen, Rotterdam, Leeuwarden, Hoorn, MeppelIJsselmuiden.

Vloer & Interieur helpt je de beste vloer voor jouw interieur te vinden.

Lees meer
Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0