Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

Over ons

Vloer & Interieur

De specialist van Vloer & Interieur helpt jou met de zoektocht naar dé perfecte vloer! Ben je op zoek naar een geschikte vloer voor je woning? Wij begrijpen dat het uitzoeken van een vloer een grote keuze is. De vloer moet niet alleen passen bij je woonwensen, maar ook aansluiten op je interieur en smaak. Bij Vloer & Interieur helpen we je graag. Vloer & Interieur is een jonge onderneming met veel kennis en ervaring in de vloerenwereld. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vloeren. Wij vertellen je over de voor- en nadelen van deze verschillende soorten vloeren, en helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw nieuwe vloer. Dit doen we gratis en vrijblijvend bij jou thuis, waar jij rustig ons assortiment kunt bekijken. Zo doen we er alles aan om het uitzoeken en aanschaffen van een vloer makkelijker te maken!

Wij denken met jou mee

Twijfel je welke vloer het beste bij jou past? Wij hebben een groot assortiment aan vloeren en snappen dat het moeilijk kiezen is. Daarom bespreken we jouw wensen graag tijdens een gratis adviesgesprek. Zo kunnen we samen de perfecte vloer uitkiezen op basis van jouw stijl, budget en gebruik. Want wij weten als geen ander dat een goede vloer de basis is van je interieur!

Benieuwd? Maak een afspraak voor een gratis advies bij jou thuis!

Afspraak maken

#
#

Ontdek onze legservice

Wil jij jouw nieuwe vloer zelf leggen? Of laat jij je nieuwe vloer liever leggen door een specialist? Bij Vloeren Interieur  ben je aan het juiste adres. Wij geven in beide gevallen het juiste advies, en zorgen ervoor dat jouw vloer voldoet aan alle wensen en eisen.

Legservice

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0