PVC vloer Badkamer | Vloer & Interieur
Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

PVC vloer Badkamer

Een PVC vloer in de badkamer laten leggen? Dat is een uitstekend idee. Zeker met onze prachtige PVC vloeren maak jij jouw badkamer uniek.

PVC vloer kopen voor in de badkamer

PVC is een vloersoort die uitstekend tegen water kan, voordelig is in aanschaf, eenvoudig te leggen is en gemakkelijk is schoon te houden. Om deze redenen kiezen steeds meer huishoudens ervoor om een PVC vloer in de badkamer te leggen. Bij Vloer & Interieur vind je een gevarieerd assortiment PVC vloeren die je probleemloos in vochtige ruimtes kunt leggen. Bestel rechtstreeks in onze webshop, vraag gratis stalen aan of neem contact op voor gratis advies aan huis. We onderzoeken dan of een PVC vloer in de badkamer iets voor jou is en welke vloer bij jouw stijl en voorkeuren past. We helpen we je van A tot Z in de zoektocht naar de beste vloer voor jou.

Welke PVC vloeren zijn voor de badkamer geschikt?

In principe zijn al onze PVC vloeren vochtbestendig en geschikt voor in de badkamer. De ene PVC vloer is echter nog geschikter dan de andere. Het allerbeste kun je gaan voor een vloer die naadloos gelegd kan worden. Al snel kom je dan op plak-PVC. Dit wordt doorgaans geleverd in grotere stukken, waarmee vaak de gehele badkamervloer zonder naden bedekt kan worden. Bij klik-PVC, dat in planken wordt geleverd, heb je altijd te maken met naden tussen de vloerdelen. Hoe goed deze ook op elkaar aansluiten, de kans dat er vocht tussen de naden doordringt is er altijd. Toch zijn er ook manieren om click-PVC geheel waterdicht te leggen, waardoor ook deze PVC vloer voor de badkamer geschikt wordt. Laat dat maar over aan onze vakmensen, die onze professionele legservice mogelijk maken. Kies hiervoor op je offerte-aanvraag voor de optie ‘inclusief leggen’.

Wist je trouwens dat we regelmatig all-in deals aanbieden? Je PVC vloer wordt dan geleverd en volledig gelegd voor 1 prijs. Houd onze homepage Vloer & Interieur in de gaten voor de actie!

Vloerverwarming en PVC vloeren

Vloerverwarming in de badkamer is een luxe die we iedereen gunnen en aanraden. Nooit meer koude voeten als je de douche uit stapt, je tanden poetst of ‘s nachts een slok water haalt. Hier is nog iets waar je waarschijnlijk wel warm van wordt: vrijwel al onze PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Ook voor jouw badkamer is een PVC vloer dus geschikt. De belangrijkste vraag is en blijft: wat is de perfecte vloer voor jou? Wij adviseren je graag en nemen je alle zorgen over de vloer uit handen. Laten we eens kijken in wat voor stijlen PVC vloeren zoal verkrijgbaar zijn.

De PVC vloeren van Vloer & Interieur

Wij hebben ons assortiment zo samengesteld dat de kans zo groot mogelijk is dat jouw perfecte vloer erbij zit. Jouw unieke woonstijl kun je helemaal doortrekken tot in de badkamer. PVC vloeren kun je namelijk over de gehele verdieping aansluitend (laten) leggen. Je hebt keuze uit alle denkbare stijlen, kleuren en uitvoeringen. Ga je voor visgraat-PVC op de vloer, een speelse Hongaarse punt of kies je een rechte plank? Misschien kies je helemaal niet voor houtlook-PVC, omdat bijvoorbeeld betonlook beter in je interieur past. Of kies je voor de voordelen van een PVC vloer in de badkamer, met de looks en uitstraling van een tegelvloer? De keus is aan jou en wij helpen je graag de juiste keuze te maken.

Gratis advies aan huis

Het maakt ons niet uit of je nu op zoek bent naar een PVC vloer voor de badkamer, keukenslaapkamer, woonkamer, garage of kantoor. Wij kunnen je voor alle toepassingen een goed advies geven. Ook maakt het ons niet uit waar je woont. Wij komen graag GRATIS bij jou thuis langs voor advies op maat. Zo heb je ons de afgelopen tijd al kunnen zien in:

GenemuidenZwolleKampenEmmeloordDrontenAlmereApeldoornTilburgEindhovenAmersfoortBredaGroningenDen Haag, Enschede, Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Hengelo, Helmond, Ede, Doetinchem, Deventer, ArnhemNijmegen, Assen, Rotterdam, Leeuwarden, Hoorn, MeppelIJsselmuiden.

Bestel een PVC vloer voor in de badkamer bij Vloer & Interieur

Bij Vloer & Interieur streven we ernaar een zo compleet mogelijke service te bieden in vloeren. Zelfstandige thuisklussers bestellen hun favoriete PVC vloer eenvoudig in onze webshop. Wil je PVC vloeren voor in de badkamer vergelijken, dan kun je gratis stalen bestellen van de vloeren die je op het oog hebt. Die stalen kunnen wij ook meenemen, wanneer wij langskomen voor gratis advies aan huis. Onze interieuradviseur kijkt dan samen met jou met welke PVC vloer je badkamer het beste uit de verf komt. Kies je voor onze professionele legservice, dan zorgen we ervoor dat de vloer op een professionele en waterdichte manier gelegd wordt. Heb je vragen over de service of producten van Vloer & Interieur? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Vloer & Interieur.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2023 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
Nieuwjaarsactie!
Profiteer nu van onze all in-actie
Nieuwjaarsactie!
Profiteer nu van onze all in-actie
Actiepagina
0