Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

PVC vloer antraciet

Een PVC vloer in antraciet kleur is de juiste keuze als jij de ruimtes van je woning wilt voorzien van een strakke uitstraling. PVC antraciet komt goed tot zijn recht in een modern interieur, maar ook bij andere woonstijlen is deze vloersoort erg passend. Het is dan ook niet voor niets een erg populaire vloer. Bij Vloer & Interieur vind je antracietkleurige PVC vloeren van hoge kwaliteit. Kies je voor een PVC vloer inclusief leggen, dan ben je bovendien ook nog eens verzekerd van een mooie prijs.

Antracietkleurige PVC vloer: allesbehalve saai

De kleur antraciet, en eigenlijk ook grijs in het algemeen, wordt weleens bestempeld als saai. Dit zien wij echter anders. Een PVC vloer antraciet is enorm goed te combineren met allerlei soorten meubels en woonaccessoires. Ook leent het zich voor verschillende legpatronen en daarmee ook interieurstijlen. We kunnen dan ook concluderen dat dit type vloer erg veelzijdig is.

PVC antraciet vloer: de voordelen op een rij

✔ Geschikt voor diverse interieurstijlen, zoals modern en industrieel

✔ Verschillende legpatronen mogelijk, denk aan visgraat en Hongaarse punt

✔ Goed te combineren met vele soorten meubels, woonaccessoires en decoratie

Naast PVC vloeren antraciet ook andere kleuren mogelijk

Weet je niet zeker of een PVC vloer in de kleur antraciet past bij jouw wensen en voorkeuren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een andere donkere PVC vloer. Zo creëer je met een zwarte PVC vloer bijvoorbeeld een huiselijke sfeer; iets wat ontzettend goed aansluit bij een Scandinavische en landelijke woonstijl.

Bestel direct of neem contact op met Vloer & Interieur

Heb jij de juiste PVC vloer gevonden voor jouw woning? Bestel deze dan – met of zonder legservice – online bij Vloer & Interieur. In de meeste gevallen wordt jouw nieuwe vloer al binnen enkele dagen geleverd. Heb je vragen over je bestelling? Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder! Ook wanneer je op voorhand vragen hebt, kun je bij ons terecht. Ons team staat altijd klaar om jou van het beste advies te voorzien. Zelfs advies bij jou aan huis is mogelijk, waardoor we specifiek naar de ruimtes van jouw woning kunnen kijken.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0