PVC vloer Woonkamer | Vloer & Interieur
Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

PVC vloer Woonkamer

Jouw woonkamer voorzien van een strakke PVC vloer? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment of vraag gratis stalen aan. Advies nodig? Wij komen gratis bij u op bezoek.

PVC vloer voor in jouw woonkamer?

In de zoektocht naar de beste, mooiste of meest geschikte vloer is de eerste vraag: welke vloersoort kies ik? Op deze pagina vertellen we waarom je voor PVC vloer in de woonkamer zou kunnen kiezen. Uiteraard zijn er ook andere geschikte vloersoorten mogelijk, maar qua voordelen spant PVC toch wel de kroon. PVC is: voordelig in aanschaf, makkelijk in onderhoud, watervast, duurzaam en sterk en verkrijgbaar in vele kleuren, stijlen en looks. Vloer & Interieur helpt je dé PVC vloer voor jouw woonkamer te vinden. Met een webshop met breed assortiment, de mogelijkheid om gratis stalen te bestellen en gratis advies aan huis zal deze missie zeker slagen. Kijk en bestel in onze webshop of neem nu contact op voor een afspraak!

Waarom een PVC vloer in de woonkamer?

Als er één soort vloeren ‘allround’ te noemen is, dan is het wel PVC. Dit materiaal kun je echt overal in huis gebruiken en ook in de zakelijke scene is deze vloersoort niet meer weg te denken. Het enige dat je tegen zou kunnen houden om een PVC vloer in je woonkamer te (laten) leggen is je smaak. Die factor wordt echter steeds minder belangrijk, want producenten worden er steeds beter in om materialen als hout, beton en natuursteen levensecht te benaderen met PVC. Wat zou nog meer een rol kunnen spelen in de overweging om de woonkamer van een PVC vloer te voorzien, of toch maar te kiezen voor een andere vloersoort?

PVC en vloerverwarming

Onze PVC vloeren zijn (vrijwel) allemaal geschikt om over vloerverwarming heen te leggen. Het materiaal geeft de warmte goed door aan de woonkamer, zonder dat de PVC vloer zelf te warm word.

PVC en vocht

Leg je PVC vloer gerust door van de woonkamer naar de keuken, want vocht is totaal geen probleem voor PVC. Iedere vloer is voorzien van een waterafstotende laag en het PVC zelf staat er ook niet om bekend graag water op te nemen.

PVC en vuil

Huishoudens met kinderen, huisdieren en/of veel inloop van bezoekers doen er goed aan een PVC vloer in de woonkamer en de rest van het huis te leggen. Het onderhoud is namelijk een eitje. Los vuil veeg je er eenvoudig af en voor het reguliere onderhoud is stofzuigen en af en toe dweilen voldoende. Zorg er wel voor dat je zaken als vetspetters, suikerhoudende dranken en modder direct verwijdert, anders kan het in de slijtlaag gaan vreten.

Alle stijlen mogelijk

De één zoekt gewoon een mooie PVC vloer voor de woonkamer, de ander heeft een volledige woonstijl in gedachten waar het gehele interieur op afgestemd wordt. Het mooie voor iedereen is, dat je met PVC alle kanten op kunt. De meestvoorkomende look is houtlook-PVC. Van alle houten vloeren die er bestaan is wel een PVC-versie verkrijgbaar. Het hout wordt steeds beter benaderd, zowel op het oog als hoe het aanvoelt. Je kunt daarbij kiezen voor standaard planken, extra brede planken of juist een smalle plank. Ook met het legpatroon kun je vele kanten op, van een rechte plank tot speelse Hongaarse punt of een visgraat PVC vloer. Past houtlook PVC niet in je woonstijl? Misschien is natuursteen of een betonlook PVC vloer meer iets voor in jouw woonkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos en we helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Een PVC vloer in jouw woonkamer

Het maakt ons niet uit of je nu op zoek bent naar een PVC vloer voor de badkamer, keukenslaapkamer, woonkamer, garage of kantoor. Wij kunnen je voor alle toepassingen een goed advies geven. Ook maakt het ons niet uit waar je woont. Wij komen graag GRATIS bij jou thuis langs voor advies op maat. Zo heb je ons de afgelopen tijd al kunnen zien in:

GenemuidenZwolleKampenEmmeloordDrontenAlmereApeldoornTilburgEindhovenAmersfoortBredaGroningenDen Haag, Enschede, Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Hengelo, Helmond, Ede, Doetinchem, Deventer, ArnhemNijmegen, Assen, Rotterdam, Leeuwarden, Hoorn, MeppelIJsselmuiden.

Dé PVC vloer voor jouw woonkamer vinden

Met keuze uit zoveel verschillende vloeren kan het lastig zijn om dé PCV vloer voor je woonkamer te kiezen. Wij van Vloer & Interieur helpen je graag. Laat ons weten dat je op zoek bent en wij komen naar je toe voor gratis advies aan huis. Je adviseur neemt naar aanleiding van het voorgesprek een aantal stalen mee en denkt met je mee hoe je met jouw vloer en interieur de gewenste woonstijl kunt neerzetten. Zoek je liever online een PVC vloer voor je woonkamer uit? Bestel dan jouw vloer direct in onze webshop, of bestel eerst een aantal gratis stalen om met elkaar te vergelijken. Geslaagd? Dan hebben we nog een topservice voor je: onze vakkundige legservice. In overleg komen onze vakmensen de PVC vloer in je woonkamer leggen. Zo ben je zeker van een strak en professioneel resultaat. Meer weten? Neem vandaag nog contact op met Vloer & Interieur!

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2023 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0