Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

PVC vloer Dronten

Vanuit Dronten een PVC vloer kopen? Geen probleem. Wij komen graag bij je langs voor een gratis advies. Direct een PVC vloer bestellen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment.

PVC vloer kopen Dronten

Bij Vloer & Interieur zijn we ervan overtuigd: de beste keuze voor een nieuwe vloer maak je thuis. Blijf dan ook gerust thuis in Dronten om een nieuwe PVC vloer uit te zoeken. Wij komen naar je toe voor gratis advies aan huis. We nemen stalen mee uit onze ruime vloerencollectie en kijken samen met jou welke vloer de basis gaat vormen van jouw interieur. Bekijk je dat liever zelf? Dat kan ook: we sturen met plezier gratis stalen naar Dronten van de PVC vloeren waar je interesse in hebt. Bekijk onze collectie online en bestel direct, of maak een vrijblijvende adviesafspraak.

Wat wij zoal te bieden hebben?

Jouw woonstijl, jouw vloer

Wanneer je bij ons komt met de vraag of we een mooie PVC vloer voor je woning in Dronten kunnen regelen, dan zeggen we: natuurlijk kan dat! We hebben een ruim assortiment kwaliteitsvloeren in verschillende designs, kleuren en diktes. Onze eerste vraag aan jou zal zijn: welke woonstijl ben je naar op zoek? Denk aan een industriële woonstijl, strak & modern, klassiek en tijdloos … Dat is een goede basis in de zoektocht naar de beste vloer voor jou. Wie weet ligt er straks wel een prachtige betonlook PVC vloer bij jou in Dronten. Of juist een van de vele houtlook vloeren, al dan niet in visgraatmotief. De mogelijkheden met PVC zijn haast eindeloos.

Betonlook PVC …

Steeds meer mensen ontdekken dat een betonnen vloer erg mooi kan zijn. Zagen we beton eerder nog vooral in bedrijfshallen en werkplaatsen, tegenwoordig kiezen ook steeds meer huishoudens voor de industriële looks van beton. Het is echter zeer bewerkelijk om een betonnen vloer te storten, af te werken en onderhouden. Daarom kiezen meer en meer huishoudens in Dronten voor een PVC vloer met betonlook. Je haalt dan de industriële uitstraling van beton in huis met de voordelen van PVC: de vloer is zacht, dempend, warmte-isolerend en sterk. Bovendien is het heel wat eenvoudiger om een PVC vloer in uw Drontense woning te leggen.

… of houtlook PVC?

Had je graag een houten vloer gewild, maar houden de kosten, de aanleg of het te verwachten onderhoud je tegen? Geen nood, in ons assortiment vind je tientallen houtlook PVC vloeren die de basis voor jouw woonstijl kunnen vormen. Mocht je graag origineel willen zijn: er zoveel houtlook PVC vloeren dat de kans klein is dat je buren in Dronten dezelfde PVC vloer hebben. Dat terzijde, welk hout vind je mooi voor op de vloer? Een van de meest veelzijdige houtsoorten is eiken. We hebben natuurlijk eiken, licht eiken, donker eiken, beige eiken … Daarnaast zijn er nog veel meer houtsoorten die je met een PVC vloer in Dronten kunt benaderen: essen, berken, noten, teak, you name it.

PVC vloer in Dronten? Neem contact op

Zoals gezegd komen we graag naar Dronten voor PVC vloer-advies aan huis. Van woonkamer, slaapkamer, keuken tot badkamer: We bekijken dan je interieur, bespreken je wensen en gaan aan de slag om je te matchen met de vloer van je leven. Hebben we die gevonden, dan kunnen onze vakmensen de PVC vloer bij je thuis in Dronten komen leggen. Je bent dan helemaal zeker van een strak resultaat. Klinkt goed? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0