Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

Klik PVC visgraat

Kun je klik PVC in visgraat leggen? Een vraag die wellicht in je opkomt wanneer je besloten hebt om klik PVC te (laten) leggen. Een klik PVC vloer is in vele legpatronen mogelijk, waaronder visgraat. Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment PVC visgraat vloeren met kliksysteem van Vloer & Interieur. Bestel direct of vraag een offerte aan via onze website. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken bij jou thuis, zodat we eenvoudig advies op maat kunnen geven.

Wat is een klik PVC visgraat vloer?

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, dan kan het lastig zijn om te bepalen welke vloer dat moet zijn. Onze collectie bevat vele vloersoorten, waaronder klik PVC visgraat. PVC klik visgraat wordt ook wel PVC kliklaminaat visgraat genoemd. De vloerpanelen zijn gemaakt van PVC en gemakkelijk aan elkaar te klikken volgens het visgraatpatroon. Dit type vloer is enorm gegroeid in populariteit en dat is niet voor niets. Deze trend heeft alles te maken met het duurzame en geluiddempende karakter van de vloersoort. Ook niet onbelangrijk is de stijlvolle uitstraling die met dit type vloer gepaard gaat.

De voordelen van klik PVC visgraat

Visgraat klik PVC is vanwege de vele voordelen erg populair. Wij sommen deze voordelen voor je op.

  • Visgraat klik PVC is eenvoudig te installeren. Ideaal voor doe-het-zelvers!
  • Met een PVC visgraat vloer zorg je voor een stijlvol interieur.
  • Het is een waterbestendige vloersoort, waardoor deze ook in vochtige ruimtes goed tot zijn recht komt.
  • Klik PVC visgraatvloeren hebben een geluiddempende en geluidsisolerende werking. Dit verbetert de akoestiek in een ruimte.

Hoe gaat het leggen van een klik PVC visgraat vloer in zijn werk?

Om een klik PVC visgraat vloer te leggen, dien je nauwkeurig te werk te gaan. Beschik je over de juiste tools en materialen én pas je onze adviezen toe, dan is het zeker een klus die je zelf kunt klaren.

  1. Zorg allereerst voor een goede voorbereiding. Dat betekent: maak de ondergrond schoon en zorg ervoor dat deze vlak en droog is. Eventuele oneffenheden dienen gerepareerd te worden.
  2. De klik PVC visgraat panelen dien je vervolgens bij kamertemperatuur te laten acclimatiseren in de ruimte waarin je ze gaat plaatsen. Zo voorkom je dat ze eventueel krimpen of uitzetten na het installeren.
  3. Na het bepalen van de legrichting kun je beginnen met de installatie. Bij het leggen van een visgraatpatroon wordt doorgaans in het midden van de ruimte begonnen. Van daaruit werk je naar de muren toe. Zorg er wel altijd voor dat je de juiste afstandhouders gebruikt aan de randen, zodat daar de juiste tussenruimte ontstaat.
  4. Zorg aan het einde tevens voor een mooie afwerking. Denk aan het bevestigen van plinten en het verwijderen van stof en vuil.

Ben je niet zo handig en besteed je het liever uit? Bij Vloer & Interieur kies je in dat geval voor de optie visgraat PVC vloer inclusief leggen. De klik PVC visgraat vloer wordt vakkundig voor je gelegd, zodat jij zeker weet dat het eindresultaat geheel naar wens is!

Klik PVC in visgraat of Hongaarse punt

Er zijn verschillende patronen die je kunt leggen, waar visgraat er één van is. Hoewel een visgraatpatroon erg lijkt op het legverband Hongaarse punt, verschillen ze wel degelijk van elkaar. In tegenstelling tot bij een Hongaarse punt zijn de groeven bij een PVC vloer van visgraat trapsgewijs. Denk goed na over het type vloer dat je kiest. Het soort vloer is namelijk erg bepalend voor de uitstraling van de ruimte.

Bekijk alle visgraat PVC vloeren van Vloer & Interieur

Naast het legverband is ook de look en de daarbij horende kleur van belang voor hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Er zijn verschillende soorten PVC vloeren verkrijgbaar die allemaal een eigen look & feel hebben. Zo kies je bijvoorbeeld voor een PVC houtlook vloer of een eiken PVC vloer.

Ben je benieuwd naar alle visgraat PVC vloeren? Op de website van Vloer & Interieur filter je eenvoudig op vloersoort, kleur en toepassing. Zo vind je gegarandeerd de juiste vloer voor jouw woonwensen. Weet je zeker dat je een klik PVC vloer wilt, maar twijfel je over het legpatroon? Kijk dan eens naar het overzicht van alle PVC klik vloeren.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0