Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

Het Industriële interieur

Eén van de populairste stijlen van dit moment: de industriële stijl. Bij Vloer en interieur zien wij deze stijl vaak voorbijkomen! Daarom geven wij jou een aantal handige tips. Dus houd jij van robuuste materialen, stalen deuren en hanglampen met een stoere touch? Dan is het industriële interieur iets voor jou.

Kies jouw kleuren palet bij het industriële interieur

Het industriële interieur is gebaseerd op de oude fabrieken en scholen uit de vorige eeuw. Toen er een te kort ontstond aan huizen in Amerika gebruikt zij deze gebouwen als onderkomen. Vandaar dat je veel neutrale kleuren ziet als grijs, zwart, wit of donkergroen. Dus begin bij het begin en kies de het kleurenpalet dat je gaat gebruiken. Wil je hier meer inspiratie voor op doen? Kijk eens op Pinterest, daar staan veel inspiratie foto’s. Ook wij doen daar inspiratie op!

Kies je voor gemaakte of authentiek in jouw industriële inrichting?

Iedereen heeft een andere smaak en dat is juist goed! De industriële stijl is tegenwoordig zo hip dat veel winkels industriële accessoires en meubels verkopen. Houd jij van nieuwe spullen dan is er dus keuze genoeg. Maar wil je nog verder gaan in het toepassen van deze stijl dan kan je ook vintage shoppen. Ook daar is de keuze reuze. Zoek een kringloopwinkel of vintage store in de buurt op. Je vindt zo een pareltje voor in jouw huis.

Ga voor ruimte!

Industriële ruimtes zijn vaak groot, omdat ze afgeleid zijn van oude fabriekshallen. Heb jij de mogelijkheid om je woonkamer en keuken bijelkaar aan te sluiten? Dan past dat goed in dit interieur. Bijvoorbeeld een open keuken met kookeiland en barkrukken haalt deze stijl in jouw woning naar boven. Vergeet niet de juiste materialen toe te voegen in jouw woning, zoals een bakstenen muur of een leren bank. Zo ontstaat dat oude Brooklyn gevoel ook bij jou thuis!

Vloeren voor in de industriële interieur

Last but definitely not least! De vloer van jouw industriële ruimte is een belangrijk onderdeel. Prachtige vloeren die passen in deze stijl zijn de Bellagio Antraciet PVC en de Bellagio Licht Grijs PVC, deze betonlook vloeren lijken net op een echte betonnen vloer. Deze vloeren zijn makkelijk in onderhoud en perfect voor vloerverwarming.

Inspiratie op doen?

Bij Vloer & Interieur willen wij je graag inspireren. Dit kan door onze inspiratie blogs of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan! Zo krijg je thuis de inspiratie die je nodig hebt. Weet je al precies welke vloer jij op het oog hebt? Vraag dan een gratis kleurstaal aan.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0