Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

Het inrichten van een modern interieur

Je interieur is een weerspiegeling van wie je bent en je smaak. Een modern interieur straalt rust uit en is de ideale plek om na een drukke dag volledig te ontspannen. Vloer & interieur helpt je met het inrichten van een modern interieur en de sfeer in je huis tot uiting te laten komen!

Modern interieur inrichten, waar begin je?

Een modern interieur kom je vaak tegen in grote appartementen in steden. Het interieur is ingericht met grote meubels, zoals grote tv’s en hoekbanken. Niet alleen wordt deze stijl gekenmerkt door grote meubels, maar ook door strakke en rechte lijnen. Ook de neutrale tinten zijn niet weg te denken bij dit interieur.

Minimalisme

Bij een modern interieur is minimalisme de sleutel tot succes. Gebruik niet te veel accessoires en andere toevoegingen. Dit maakt snel dat een ruimte voller lijkt en dat past niet goed bij een moderne stijl. Wat dan wel? Ga voor een mooie strakke lamp met weinig details die de kamer verlicht of voor een groot tv meubel die de aandacht opeist in de ruimte.

Eenvoudige meubels en licht

Een moderne stijl gaat vaak samen met veel licht. De stijl is eenvoudig en veel licht zorgt ervoor dat de ruimte de hoofdrol speelt in plaats van het meubilair. De inrichting van een modern interieur is erg belangrijk. In de opstelling is vaak groot en openheid belangrijk. Kies voor grote stoelen en bank, maar wel eenvoudig. Een grijze of leren bank staat heel mooi.

Vloer

Een belangrijk onderdeel van je moderne interieur is je vloer. De ruimte speelt de grootste rol in dit interieur en dan is de vloer erg belangrijk. Kies voor een rustige vloer, bijvoorbeeld een betonlook vloer zoals de Toscane grijs of een visgraat vloer. De Capri warm eiken PVC is hier een mooi voorbeeld van. De donkere vloer staat prachtig bij bijvoorbeeld een leren bank.

Inspiratie op doen

Bij Vloer & Interieur willen wij je graag inspireren. Dit kan door onze inspiratie blogs of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan! Zo krijg je thuis de hulp en inspiratie die je nodig hebt. Weet je al precies welke vloer jij op het oog hebt? Vraag dan een gratis kleurstaal aan.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0