Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

Experience center in Genemuiden

Welkom bij het Experience Center van Vloer & Interieur in Genemuiden, dé plek waar je jouw perfecte vloer en wandbekleding kunt vinden. Laat je overweldigen door de ruime opzet en prachtige inrichting met onze eigen wandpanelen. Ervaar iedere pvc en vinyl vloer alsof hij al bij je thuis ligt. Geniet van een bak koffie of thee, terwijl onze adviseur je persoonlijk door het assortiment loodst. Kortom: maak een afspraak voor een échte ervaring en deskundig advies op maat in het Experience Center van Vloer & Interieur.

Afspraak maken

Een echte interieur-ervaring

Bij binnenkomst in ons Experience Center zul je direct worden overweldigd door de ruime opzet en de adembenemende inrichting. Ons gehele assortiment vloeren en wandpanelen is hier werkelijk te beleven. De wanden zijn prachtig aangekleed, bijvoorbeeld met een heelal als achtergrond en een grote wand vol met verschillende PVC-vloeren. Daarnaast hebben we ons kantoor afgescheiden met schitterende wandpanelen uit ons eigen assortiment, waardoor je een goed beeld krijgt van de vele mogelijkheden.

Benieuwd? Maak een afspraak voor een gratis advies bij jou thuis, of in ons Experience Center in Genemuiden

Afspraak maken

Volop inspiratie

Ons Experience Center is dé plek waar je volop ideeën kunt opdoen voor jouw eigen interieur. De rustige gietvloer vormt de perfecte, neutrale basis om de vloeren te presenteren waar jij interesse in hebt. Zo kun je in alle rust de diverse materialen en kleuren verkennen en je onderdompelen in verschillende vloer- en wandstijlen. Daarnaast staat er altijd een kopje koffie of thee voor je klaar. Wij maken ruim tijd voor je vrij en hebben geen haast. We helpen je in alle rust in de zoektocht naar jouw perfecte vloer en wandbekleding.

Plan een gratis adviesgesprek

Wij weten als geen ander dat een goede vloer de basis is van je interieur. Daarom bespreken we jouw wensen graag tijdens een gratis adviesgesprek. Zo kunnen we samen de perfecte vloer uitkiezen op basis van jouw stijl, budget en gebruik. Maak een afspraak en laat je begeleiden door onze deskundige adviseurs. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons Experience Center in Genemuiden!

#
Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0