Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

Tips voor het onderhouden van je PVC vloer

Na aankoop van de PVC vloer ben je blij met je prachtige nieuwe vloer en behoud je hem graag zo goed als nieuw. Als de vloeren specialist die Vloer & Interieur is, helpen wij je graag bij het onderhouden van je vloer.

PVC vloer onderhoud

PVC vloeren staan bekend om hun makkelijke onderhoud. Dat komt door de sterke PU beschermlaag die wordt toegepast in de fabriek. Dit is gemakkelijk voor wanneer je kleine kinderen hebt, huisdieren of een bedrijf met veel in- en uitloop. Met verschillende tips houd jij je vloer zo mooi mogelijk

Tip 1: Maak je vloer regelmatig goed schoon.

Heel simpel, maar heel belangrijk; het schoonmaken van je vloer. Stofzuig altijd eerst met een zachte borstel de vloer, dit voorkomt krasjes. Daarna als alle steentjes en ander vuil weg zijn, kun je beginnen met dweilen. Gebruik water met schoonmaakazijn of een speciaal schoonmaakmiddel voor PVC vloeren. Bij het schoonmaken gebruik geen groene zeep of allesreiniger.

Tip 2: Voorkom zo veel mogelijk vlekken en krassen!

Voorkomen werkt beter dan genezen, dus een goede droogloopmat komt goed van pas. De mat houdt veel vuil vast en helpt daarmee krassen te voorkomen. Niet alleen een mat werkt goed, maar ook antikrasviltjes. Stoelen die verschuiven brengen vaak krassen met zich mee. Door antikrasviltjes te plakken voorkom je veel krassen.

Tip 3: Houdt rekening met

Dingen die je beter niet kan doen bij je PVC vloer; het gebruiken van schoonmaakmiddelen met zeep. Schoonmaakmiddelen met zeep maken de vloer erg glad, kunnen zorgen voor glansvermindering en vlekken. Ook het gebruik van een stoomreiniger wordt afgeraden, door de hete lucht kan de vloer kromtrekken en de lijm kan loslaten.

Inspiratie op doen?

Bij Vloer & Interieur willen wij je graag inspireren. Dit kan door onze inspiratie blogs of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan! Zo krijg je thuis de hulp en inspiratie die je nodig hebt. Het maakt ons niet uit of je nu op zoek bent naar een PVC vloer voor de badkamerkeukenslaapkamerwoonkamer, garage of kantoor. Bij ons vind je Betonlook PVC, Hongaarse punt, Klik PVC, Plak PVC, PVC met V groef, PVC tegels, Rechte plank en Visgraat PVC. Weet je al precies welke vloer jij op het oog hebt? Vraag dan een gratis kleurstaal aan.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0