Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

De kracht van een SPC vloer

Het leukste van het renoveren is een nieuwe vloer uitkiezen, toch? Dat vinden wij wel. Tussen het grote aanbod moet je maar net een pareltje weten te vinden. De SPC vloer is een echte aanbeveling. Met deze vloer creëer je de stijl die past bij jouw interieur en kies je voor jarenlang plezier. Maar wat zijn SPC vloeren nu precies en wat zijn de voordelen ervan? In deze blog duiken we dieper in op deze speciale vloer. 

Wat is een SPC vloer? 

SPC staat voor Stone Plastic Composite. Dit materiaal staat bekend om zijn sterke eigenschappen. De vloeren bestaan uit een mengsel van natuurlijk kalksteen en polyvinylchloride, die samen een onverwoestbare laminaat vormen. Deze unieke samenstelling brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Het is verrassend veelzijdig en in veel prachtige designs verkrijgbaar. Zo ook in handig SPC click PVC, die je met een makkelijk kliksysteem aan elkaar monteert. 

Unieke voordelen van een SPC vloer

Als een SPC vloer ergens om bekend staat, dan is het wel dat ze uitblinken in veel verschillende opzichten. Allereerst zijn ze uiterst waterbestendig. Daarom zijn ze perfect voor ruimtes waar vocht onvermijdelijk is, zoals in je keuken of badkamer. Dat maakt ze gelijk heel makkelijk om schoon te maken. Een simpel sopje is goed genoeg. 

Daarnaast zijn de SPC vloeren kras- en deukbestendig. De gang en woonkamer zijn de drukst bezochte kamers in huis. Het materiaal is goed bestand tegen alle voetstappen en al het gezelschap dat bij jou over de vloer komt. Verder is SPC ook geluiddempend en isolerend. Ideaal voor een warm en rustig wooncomfort. 

Een prachtige SPC vloer kopen bij Vloer & Interieur

Ben je geïnteresseerd in een prachtige SPC vloer voor jouw huis? Ontdek ons assortiment en maak keuze uit veel prachtige vloeren met designs en kleuren. Of je nu houdt van een modern interieur of prachtig houten afwerking, je hebt meer dan genoeg keuze bij Vloer & Interieur. Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen vinden we een prachtige vloer voor jouw huis. Profiteer gelijk van onze professionele legservice voor een strak eindresultaat.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0