Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

Wat is een rigid click PVC vloer?

Zoek je een nieuwe vloer als prachtige basis voor je interieur en tegelijkertijd bestand is tegen de hectiek van het dagelijks leven? Of je nu jonge kinderen hebt of veel bezoek die over de vloer komt, je moet jarenlang kunnen genieten van een vakkundig gelegde vloer. De rigid click PVC vloer is daarvoor perfect. Maar wat zijn nu precies rigid vloeren? In deze blog vertellen we wat het is en wat de voordelen ervan zijn. 

Sterk klik PVC

Rigid click PVC is de letterlijke vertaling van stevig klik PVC. Deze speciale vloer is opgebouwd uit verschillende stroken van polyvinylchloride. De planken ervan kun je dankzij het unieke klik-systeem heel eenvoudig in elkaar schuiven. Daar komt geen lijm aan te pas. Klik PVC is gemakkelijk te installeren. 

Snijd ze op de juiste afmetingen af, zorg voor een stevige ondergrond en je klikt ze zo in elkaar. Met rigid click PVC vloeren creëer je heel eenvoudig een naadloze en strakke uitstraling. Dat kun je als echte doe-het-zelver heel helemaal zelf. De innovatieve vloerbedekking onderscheidt zich door zijn robuuste en stabiele karakter. 

Profiteer van diverse voordelen

Als er een snel uitgroeiende en populaire vloer is, dan is het wel de rigid click PVC vloer. Je ziet deze PVC vloer dan ook steeds vaker terug. De indrukwekkende kenmerken en maken de vloer een echte favoriet. Waarom? We sommen de voordelen graag voor je op. 

  • Duurzaam: rigid click PVC is uitzonderlijk duurzaam en bestand tegen de dagelijkse drukte van grote huishoudens. Het materiaal is speciaal ontworpen om zware belasting en de voetstappen van al je gasten te weerstaan, zonder te buigen of breken. De vloer gaat jarenlang mee. 
  • Waterbestendig: een van de grootste voordelen van rigid voeren is zijn weerstand tegen water. Dit maakt het een ideale keuze voor ruimtes waar vocht niet te vermijden is, zoals je badkamer en keuken. Je kunt er zorgeloos je ding doen, zonder bang te zijn dat de vloer beschadigt door water. 
  • Makkelijk geïnstalleerd: dankzij het handige klik-systeem van de rigid vloer klik je de planken heel eenvoudig in elkaar. Zelf je rigid click PVC leggen is nog nooit zo makkelijk geweest. Als doe-het-zelver heb je geen professionele hulp meer nodig bij het leggen van je vloer. 
  • Onderhoudsvriendelijk: Rigid click PVC vraagt weinig onderhoud; alleen regelmatig stofzuigen of vegen en af en toe dweilen is voldoende om de vloer schoon en in topconditie te houden. Dit bespaart je tijd en moeite in vergelijking met meer onderhoudsintensieve vloeren.

Voor elke ruimte

Dat de rigid vloeren heel veelzijdig zijn, blijkt wel uit alle voordelen die we hierboven hebben benoemd. Van PVC in de woonkamer tot de PVC in de badkamer, het past prachtig in elke ruimte. Het is zelfs ideaal voor plekken die veel belopen worden, zoals winkels en kantoren. De robuuste kwaliteit maakt de vloer waterbestendig. Een slimme keuze in ruimtes waar vloeren snel slijten of beschadigen. Een rigid click PVC vloer transformeert elke ruimte in een handomdraai. 

Vind een prachtige rigid click PVC vloer bij Vloer en interieur

Zoek je een prachtige en veelzijdige vloer voor je interieur? Bij Vloer & Interieur heb je keuze uit een divers assortiment aan prachtige PVC vloeren. Kies bijvoorbeeld voor een authentieke PVC vloer met houtlook, dat niet van echt hout te onderscheiden is. Een echte aanrader om jouw woning een frisse uitstraling te geven. 
Ook ben je bij ons helemaal aan het juiste adres voor een professionele legservice. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe aanwinst helemaal strak komt te leggen. Wij nemen jouw werk uit handen. Kun je wel advies gebruiken over de design- of kleurkeuze? Geen probleem. Tijdens het adviesgesprek komt er een expert bij jou langs!

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0