Betonlook PVC kopen? | Vloer & Interieur
Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen
Afspraak maken

Filter op prijs

Gratis persoonlijk advies bij jou aan huis!

Afspraak maken

Hulp nodig?

Klantenservice
Klantenservice
085 2369999 085 2369999

Betonlook PVC

Dezelfde vloer maar toch veel goedkoper!

Ben je helemaal weg van de uitstraling van beton, maar is zo’n vloer je net iets te koud en hard onder de voeten? Dan is een betonlook PVC vloer iets voor jou.

Toont alle 15 resultaten

Betonlook PVC vloer kopen?

Bij Vloer & Interieur bieden we een mooie selectie betonlook PVC vloeren, waarmee je de basis legt voor een industriële woonstijl. Ook wanneer je voor tijdloos & modern gaat kan de uitstraling van beton je interieur krachtig ondersteunen. Hiermee bereik je de uitstraling van beton, maar dan met de voordelen van een PVC vloer.  Wij zijn er voor je om te helpen de perfecte vloer bij jouw woonstijl te vinden. Neem nu contact op, bestel je betonlook PVC vloer online of lees hieronder meer.

Echt beton vs betonlook PVC

Een betonnen vloer kan erg mooi uitpakken in je interieur. Beton kan grof of fijn van structuur zijn, er kunnen pigmenten op worden ingestrooid voor kleureffecten en het kan op verschillende manieren worden afgewerkt, zoals ruw, gepolijst of met een speciale toplaag. Een veelzijdige vloersoort, zou je denken, en daarin heb je zeker gelijk. Toch kom je er al snel achter dat er nogal wat nadelen aan echt beton kleven, waardoor het zeer de moeite waard wordt om naar een betonlook PVC vloer op zoek te gaan.

  • Een PVC vloer met betonlook is eenvoudiger en sneller te leggen. Nog beter: koop je bij ons je betonlook PVC vloer, maak dan ook gebruik van onze professionele legservice. Kies hiervoor op je offerte-aanvraag voor de optie ‘inclusief leggen’.
  • PVC is te koop in alle mogelijke kleuren en afwerkingen. Je hoeft dus na het leggen niet te vlinderen, pigmenteren, polijsten of wat je maar met een betonnen vloer zou moeten of willen doen.
  • Het onderhoud van PVC is zeer eenvoudig. Een betonnen vloer zonder speciale coating heeft de neiging om vocht en vuil op te nemen. Elke PVC vloer, betonlook of anders, is out of the box voorzien van een water- en vuilafstotende toplaag.

PVC betonlook: naadloos of tegels?

Wil je graag je betonlook PVC vloer naadloos (laten) leggen? Dat is zeker mogelijk. We raden je wel aan om dit door een vakman te laten doen. Hadden we al verteld dat we een professionele legservice hebben? Onze vakmensen komen graag je betonlook PVC vloer naadloos bij je thuis leggen. We hebben regelmatig all-in deals in de aanbieding. Je PVC vloer wordt dan geleverd en volledig gelegd voor 1 prijs. Houd onze homepage in de gaten voor de actie!

Je kunt ook gaan voor niet-naadloos. De betonlook PVC tegels kun je dan ‘random’ tegen elkaar aan leggen. Daarmee krijg je een net iets speelser en natuurlijk tegeleffect. Betonlook PVC tegels zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, van 60 x 60 cm tot Extra Extra Large.

Tinten grijs en meer

De meest gangbare (hoofd)kleur voor betonlook PVC vloeren is grijs. Meestal zitten er meerdere tinten grijs in één soort vloer, net als bij echt beton het gebruikelijk is. Denk aan lichtgrijs, donkergrijs, antraciet en de grijs-bruine kleur taupe. Met PVC is echter alles mogelijk, dus verbaas je niet wanneer je betonlook PVC tegenkomt met kleurtinten als turquoise, oker of warm rood erin verwerkt.

PVC vloer betonlook kopen bij Vloer & Interieur

Bij Vloer & Interieur doen we meer dan alleen het verkopen van PVC vloeren. Wij begeleiden je in de zoektocht naar dé perfecte vloer voor jou. Is dat een betonlook PVC vloer? Dat zoeken we graag samen met jou uit. We komen geheel kosteloos bij je aan huis om te kijken met welke vloer we de basis voor de door jou gewenste woonstijl kunnen leggen. Ook kun je elke vloer uit ons assortiment eenvoudig online bestellen. Je vloer wordt binnen 24 uur bij je thuis geleverd. Wil je een aantal betonlook PVC vloeren vergelijken, bestel dan gratis stalen van maximaal 6 vloeren naar keuze. Vind jouw perfecte betonlook PVC vloer met Vloer & Interieur!

Lees meer
Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2023 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0