Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

PVC vloer Assen

Zoek jij een PVC vloer in Assen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een uitgebreid assortiment, gratis stalen en advies op maat.

Alle PVC vloeren

Een PVC vloer in Assen

Ben je op zoek naar een PVC vloer voor jouw woning in Assen? Dan ben je bij ons, Vloer & Interieur, aan het juiste adres! Je kan bij ons uit veel verschillende vloeren kiezen. Wij hebben een uitgebreid assortiment waar jouw droomvloer zeker tussen zit. Weet je nog niet helemaal zeker welke vloer jouw nieuwe PVC vloer in jouw woning in Assen wordt? Dan komen wij graag bij je langs voor een gratis adviesgesprek op maat.

Onze service

Wij geloven in service. Je kunt om die reden dan ook van ons de beste service verwachten. Zo komen wij graag bij je langs om te kijken welke PVC vloer het beste in jouw woning in Assen past. We geven je een advies over de stijl en het type vloer dat bij jouw woonwensen past. Wij komen in iedere uithoek van het land om onze klanten van het beste advies te voorzien. Het is handig om voordat wij langskomen al wat gratis stalen te hebben besteld in onze webshop. Hierdoor kun je jouw nieuwe PVC vloer in Assen eenvoudig in het echt zien. Heb je een vloer uitgekozen? Dan kun je de vloer vervolgens eenvoudig via onze webshop bestellen en wij zorgen ervoor dat deze snel bij jou thuis is geleverd.

Legservice

Een ander onderdeel van onze service is onze legservice. Heb je een PVC in Assen besteld, maar kun je hem niet zelf leggen? Dan kun je ook gebruik maken van onze legservice. Onze legservice is de ideale manier om de  PVC vloer perfect in jouw huis in Assen te hebben liggen. 

Traprenovatie

Wist je dat PVC ook enorm geschikt is om op een trap te leggen? Is jouw trap in Assen wel toe aan een upgrade?  Dan is het enorm leuk om de PVC vloer in Assen ook door te laten lopen op de trap. Wij kunnen ook jouw traprenovatie voor je uitvoeren. Wil je liever geen PVC op de vloer? Wij hebben ook het zachtste tapijt in ons uitgebreide assortiment zitten. Wat je ook op de trap legt, met de vloeren van Vloer & Interieur heb je altijd de mooiste vloer in huis.

Neem nu contact met ons op!

Een volledige service voor een overzichtelijke prijs inclusief gratis advies aan huis en gratis stalen. Je krijgt het allemaal bij Vloer & Interieur! Wij hebben regelmatig all-in acties, zoals het gratis leggen van een PVC vloer in Assen. Bestel je de vloer liever online en leg je hem liever zelf? Ook dat is bij ons mogelijk. Wil je meer informatie weten? Neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs in onze winkel in Assen!

Wij komen graag GRATIS bij jou thuis langs voor advies op maat. Zo heb je ons de afgelopen tijd al kunnen zien in:

GenemuidenZwolleKampenEmmeloordDrontenAlmereApeldoornTilburgEindhovenAmersfoortBredaGroningenDen Haag, Enschede, Alkmaar, Amsterdam, UtrechtHengeloHelmondEdeDoetinchemDeventer, Arnhem, Nijmegen, Assen, Rotterdam, Leeuwarden, HoornMeppel, IJsselmuiden.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0