Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

PVC vloer Alkmaar

In de regio Alkmaar zijn pvc vloeren al niet meer weg te denken. Appartementen in het historisch centrum worden stiller gemaakt met deze dempende vloersoort. In moderne nieuwbouwwoningen liggen strakke houtlook, betonlook en tegelvloeren. Huishoudens, horeca en winkels profiteren van de slijtvastheid en het eenvoudige onderhoud. Kortom: inmiddels zijn de voordelen van pvc vloeren overal in Alkmaar doorgedrongen. Welke vloer mag het worden? Bekijk het assortiment van Vloer & Interieur en bestel direct online, of maak gebruik van gratis advies aan huis!

Alle PVC vloeren

Waarom pvc op de vloer leggen?

In de kaasstad zijn de voordelen van pvc inmiddels in brede kring bekend. Voor wie nog twijfelt welke soort vloer het gaat worden, zetten we ze nog even op een rij. Kies je voor jouw woning of bedrijfspand in Alkmaar voor een pvc vloer, dan kies je voor:

Een sterke en slijtvaste vloer

Pvc vloeren zijn gemaakt van flexibel materiaal. Hierdoor is de kans op barsten, splinteren of breken kleiner dan bij een harde vloersoort. Ligt er bij jou in Alkmaar een pvc vloer, dan is het meestal geen probleem als er iets zwaars op valt. Er zal dan hoogstens een deuk ontstaan, maar nog waarschijnlijker is het dat je er niets van terugziet. Laat je bijvoorbeeld een bowlingbal op een tegelvloer vallen, dan heeft dit een iets andere uitwerking. Ondertussen zorgt de slijtlaag ervoor dat de vloer lange tijd als nieuw blijft.

Wat wij zoal te bieden hebben?

Een stijlvolle vloer

Stijl is persoonlijk. Wat je stijlvol vindt, hangt helemaal af van je eigen smaak. Daarom hebben we in ons assortiment uiteenlopende pvc vloeren die je in Alkmaar of elders kunt (laten) leggen. Houd je van de looks van hout, maar niet van de prijs en het onderhoud? Kies dan een houtlook pvc vloer. Kies rechte planken, extra brede planken of speciale legpatronen als visgraat of Hongaarse punt. Liever beton, maar is echt beton je net iets te permanent? Betonlook pvc-tegels zijn gemakkelijk te plaatsen én weer weg te halen. 

Een watervaste vloer

Ben je toe aan een nieuwe vloer voor je badkamer, toilet, keuken en/of kelder in Alkmaar? Pvc is je vloer! Het materiaal is namelijk zo samengesteld dat vocht er geen invloed op heeft. Natuurlijk, je zou ook kunnen kiezen voor bijvoorbeeld tegels of beton. Heb je een beperkt budget en wil je de vloer snel gelegd hebben, dan is pvc zeker het overwegen waard.

Een geluiddempende vloer

Harde vloersoorten kunnen dan wel mooi zijn, ze kunnen ook voor flinke overlast zorgen. Doe je onderburen in Alkmaar een plezier en leg pvc op de vloer. Neem dan direct de trap mee, zodat het traplopen ook in stealth mode gebeurt. Klinkt goed, toch? Vraag hier je offerte aan voor trapbekleding met pvc! 

Een onderhoudsarme vloer

Tenzij je schoonmaker of vloerenspecialist van beroep bent, zit je er waarschijnlijk niet op te wachten om veel tijd te besteden aan het onderhoud van de vloer. Pvc vraagt slechts een beetje dagelijks onderhoud. Periodiek onderhoud is helemaal niet nodig (anders dan houten vloeren, die je periodiek moet schuren en lakken). Met vegen en/of stofzuigen verwijder je los vuil, met dweilen maak je de klus af. That’s it. Bespaar tijd en moeite door bij jou in Alkmaar een pvc vloer te (laten) leggen.

Een gemakkelijk te leggen vloer

Zoek je een vloer die je relatief eenvoudig zelf kunt leggen, ook dan zit je goed met een pvc vloer. Kies in dat geval wel voor click pvc, want met plak-pvc wordt het al iets moeilijker. Ga je liever naar de kaasmarkt terwijl een specialist de pvc vloer in je Alkmaarse woning of bedrijf legt? Dan is onze professionele legservice iets voor jou.

Gratis advies aan huis of gratis stalen

Bij Vloer & Interieur hebben we één missie en dat is zorgen dat je de beste vloer vindt. Maar wat is voor jou de beste vloer? Welke vloer past het beste bij jouw interieur in Alkmaar? Jouw pvc vloer vinden hoef je niet alleen te doen. Je hoeft maar te bellen, WhatsAppen of mailen en we komen naar je toe voor gratis advies aan huis. Kies je toch liever zelf? Bestel dan een aantal gratis stalen zodat je op je gemak jouw selectie pvc vloeren kunt vergelijken.

Direct vanuit Alkmaar een pvc vloer bestellen

Heb je de pvc vloer van je dromen in onze webshop gevonden? Dan kun je deze direct online bestellen. Vul het aantal vierkante meters in dat je nodig hebt en je ziet de prijs op je scherm verschijnen. Heb je besteld, dan leveren we binnen 2 – 5 werkdagen je pvc vloer in Alkmaar. Ben je klaar om jouw interieur compleet te maken met een mooie, sterke, watervaste (etc.) pvc vloer? Vloer & Interieur helpt je graag!

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0