Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

PVC vloer met of zonder v-groef?

Wanneer je een PVC vloer, dan heb je de keuze uit een PVC vloer met of zonder v-groef. De v-vormige groef kan zowel aan de korte zijden als de lange zijden aanwezig zijn en zorgt voor een realistische uitstraling van een echte houten vloer. In deze blog vertellen we meer over deze v groef – ook wel v-naad genoemd.

Wat is een v-groef?

Laten we beginnen met het beantwoorden van de belangrijkste vraag: wat is een v-groef nu eigenlijk? V-groeven zorgen voor een inkeping tussen de planken. Dit kan zowel 2-zijdig als 4-zijdig zijn. De v-groef geeft een natuurlijke uitstraling aan de PVC vloer. Het uiterlijk van een echte houten vloer wordt hiermee geïmiteerd.

Wel of geen v-naad in PVC vloer?

Wel of geen inkeping willen tussen de vloerdelen van jouw PVC vloer is een kwestie van smaak. Wil jij een erg strak eindresultaat creëren en is de uitstraling van echte houten planken niet belangrijk voor jou? Dan is het prima om te kiezen voor een PVC vloer zonder deze groeven. Wil je wél graag de uitstraling van een houten vloer nabootsen, dan raden we je aan om de PVC vloer met v-groeven te leggen.

PVC vloer leggen of laten leggen?

Ben jij handig met het leggen van vloeren, dan kun je overwegen om dit zelf te doen. Heb je er geen kaas van gegeten of wil je gewoonweg tijd besparen? Schakel dan onze experts in. Onze all-in-actie houdt in dat we zowel de PVC vloer leggen, egaliseren als primen. Gegarandeerd een mooi eindresultaat!

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0