Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

PVC vloer licht eiken

Een lichte vloer is een geschikte keuze wanneer je een warme sfeer en gezelligheid wil creëren in huis of op kantoor. In combinatie met een licht eiken PVC vloer heb je een vloer met een natuurlijke uitstraling van ongekend hoge kwaliteit. Bij Vloer & Interieur ben je aan het juiste adres voor een ruim assortiment PVC vloer licht eiken en een persoonlijk advies op maat.

Variaties PVC vloer licht eiken

Onze licht eiken PVC vloeren zijn te verkrijgen in meerdere varianten, elk met zijn eigen kwaliteiten en uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Klik PVC vloeren

De PVC vloer licht eiken is tegenwoordig net zo makkelijk zelf te leggen als kliklaminaat. Net als ‘gewoon’ laminaat bestaat dit uit planken die door middel van een kliksysteem eenvoudig in elkaar te klikken zijn. Hierbij is het wel belangrijk dat de basis van klik PVC vloeren gelijk goed gelegd wordt, anders zorgt het later voor ongemak. Bij Vloer & Interieur leggen wij de basis klik PVC licht eiken vloer voor je! Zo bespaar je tijd en weet je zeker dat jouw klik PVC licht eiken vloer er strak bij komt te liggen. 

  • Plak PVC vloeren

Plak PVC vloeren zijn buitengewoon flexibel en tegelijkertijd uitzonderlijk robuust, waardoor ze een veelgevraagde vloeroptie zijn die ook nog eens budgetvriendelijk zijn. Het leggen van PVC laminaat licht eiken planken vereist precisie en een grondige voorbereiding. Zo is het essentieel om vooraf te weten welk type ondergrond je gaat behandelen voordat je aan de slag gaat met een plak PVC vloer. 

  • Visgraat PVC

Een PVC vloer licht eiken met visgraat is een goede toevoeging in jouw interieur. Geef je huis of kantoor een moderne, luxe uitstraling met een visgraat PVC vloer. 

De kwaliteit van eiken

Onze PVC vloer licht eiken is een populaire keuze. Elk type eiken vloer heeft zijn eigen nerven in het hout, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Bij een PVC vloer licht eiken zie je de natuurlijke eigenschappen extra goed terugkomen. 

Naast de uitstraling staat een licht eiken PVC vloer bekend om zijn lange levensduur. Het is bestand tegen slijtage, krassen en de dagelijkse belasting van een druk huishouden, waardoor een PVC vloer eiken een goede investering is voor lange termijn.

Ten slotte zijn eiken vloeren relatief eenvoudig te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is over het algemeen voldoende om de PVC brede plank licht eiken vloer schoon en in goede staat te houden. Bovendien kunnen eventuele beschadigingen of slijtage plekken worden hersteld door de vloer opnieuw te schuren en opnieuw te lakken of te oliën.

PVC vloer licht eiken bestellen?

Ontdek het assortiment lichte PVC vloeren online en laat onze vakkundige experts je helpen met het uitzoeken van een licht eiken PVC vloer incl leggen. Benieuwd naar alle mogelijkheden of heb je nog vragen over ons aanbod of onze service? Neem dan gerust contact met ons op.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0