Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

PVC vloer Eiken

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame eiken PVC vloer voor je huis of bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben een uitgebreid assortiment eiken PVC vloeren die niet alleen stijlvol en eigentijds zijn, maar ook duurzaam en gemakkelijk in onderhoud.

Ben je op zoek naar een mooie, duurzame vloer die nauwelijks onderhoud vergt? Dan is een PVC vloer zeker het overwegen waard. En als je daarbij nog eens de warme uitstraling van eikenhout wilt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hieronder lees je alles wat je moet weten over onze eiken PVC vloeren.

Wat is eiken PVC?

Een eiken PVC vloer is een kunststof vloer die eruitziet als een houten vloer van eikenhout. Dit wordt bereikt door een speciale printtechniek waarbij een afbeelding van eikenhout op de PVC-laag wordt gedrukt. Hierdoor ontstaat een vloer met de authentieke uitstraling van eikenhout, maar met de voordelen van een kunststof vloer.

Welke soorten eiken PVC vloeren zijn er?

Bij Vloer & Interieur vind je verschillende soorten eiken PVC vloeren. Zo hebben we vloeren met een rustieke uitstraling, waarbij de natuurlijke knoesten en nerven van het eikenhout goed zichtbaar zijn. Deze vloeren geven je interieur een warme en natuurlijke uitstraling. Daarnaast hebben we ook vloeren met een strakkere uitstraling, waarbij de houtprint iets subtieler is en de vloer meer een uniforme look heeft. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor een modern en strak interieur. Andere populaire kleuren zijn onder andere beige, grijshoutlook, zwart en wit.

Voordelen van eiken PVC vloer

Een eiken PVC vloer heeft verschillende voordelen ten opzichte van een traditionele houten vloer. Zo is een PVC vloer veel sterker en duurzamer dan een houten vloer. Een PVC vloer is bestand tegen krassen, vlekken en vocht, waardoor de vloer veel langer meegaat. Daarnaast is een PVC vloer veel onderhoudsvriendelijker dan een houten vloer. Je hoeft de vloer alleen maar af en toe te stofzuigen en te dweilen en verder heb je er geen omkijken naar. Bovendien is een PVC vloer veel goedkoper dan een houten vloer. Je hebt dezelfde warme uitstraling van eikenhout, maar dan zonder de hoge kosten.

Waarom een eiken PVC vloer kopen bij Vloer & Interieur?

Als je op zoek bent naar een mooie eiken PVC vloer, dan ben je bij Vloer & Interieur aan het juiste adres. Bij ons vind je de mooiste PVC vloeren van topkwaliteit, tegen de scherpste prijzen. Bovendien hebben we een ruime keuze aan eiken PVC vloeren, zodat je altijd een vloer vindt die bij jouw interieur past. Bij ons kun je ook terecht voor deskundig advies en een gratis staaltje, zodat je de vloer thuis kunt bekijken en voelen. En als je wilt, komen we graag bij je langs om de vloer in te meten en te leggen.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0