Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

Je slaapkamer begint bij de juiste vloer!

De juiste vloer kiezen voor je slaapkamer

De vloer van je slaapkamer is erg belangrijk, want het is de basis van je kamer en het zet de sfeer in de kamer. Je slaapkamer is een intieme plek en je wil natuurlijk dat het warmte en rust uitstraal. Daarnaast is het ook belangrijk dat je vloer praktisch is. Ben je benieuwd waar je nog meer moet op letten bij het kiezen van de vloer voor je slaapkamer? Vloer & Interieur geeft je advies.

Voor welke vloer kies je?

Er zijn tal mogelijkheden, zoals gietvloeren, PVC, laminaat of echt hout. Toch moet je goed na denken over welke vloer je kiest, want de ene vloer heeft andere voordelen dan de andere vloer. Zo is PVC ideaal voor vloerverwarming en je portemonnee, maar een echte houten vloer heeft een prachtige uitstraling. Klik PVC heeft ook het voordeel dat het mee te verhuizen is. Dus twijfel je nog hoelang je woont in je huidige woning, dan is dat superhandig. want dan neem je die vloer zo mee. Wel zijn PVC en Laminaat vloeren niet geluiddempend dus als je onderburen hebt, is het goed om daar rekening mee te houden. Met een goede ondervloer is dat probleem wel makkelijk te verhelpen.

Slaapkamer kleurenpalet

De juiste kleurencombinatie zorgt voor juist rust of drukte in je kamer. Ga je voor een donkere kleur als de basis van je slaapkamer dan staat een warme vloer hier prachtig bij. Wil je graag een rustige lichte kamer met licht muren, dan is een lichte vloer ideaal. Dus denk goed na over welke kleuren je kiest, zo weet je zeker dat de juiste vloer

Dessins genoeg!

Visgraat, rechte planken of Hongaarse punt welk dessin kies jij in je slaapkamer? Daarbij is het verstandig om rekening te houden met de eigenschappen van elk dessin. Een visgraat of Hongaarse punt zijn drukke motieven en het is belangrijk om na te gaan of dit de beste keuze is in jouw slaapkamer. De visgraat straalt wel warmte uit en is een tijdloze vloer. Heb jij een klassieke of Scandinavische stijl in je slaapkamer dan past de visgraat perfect! Heb je een kleine kamer? Kies dan voor grote rechte planken, want die creëren meer rust.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0