Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

Industriële vloer als basis

De vloer is de basis van uw huis en bepaald een groot deel van de uitstraling van uw interieur. Als u een nieuw huis bouwt of een oud huis wilt moderniseren, kunnen industriële vloeren uw huis extra karakter geven en het onderscheiden van alle andere interieurs.

Een betonvloer is een basisvloer die tegen een stootje kan.

Beton is een zeer duurzaam materiaal, dus het is geweldig voor gebieden met veel verkeer, zoals de garage of de keuken. Als je huisdieren hebt, zijn betonnen vloeren ook gemakkelijk schoon te maken – je kunt ze gewoon afspuiten als ze vies worden! Betonnen vloeren kunnen worden gebruikt in zowel moderne als traditionele huizen, omdat ze een industriële look toevoegen met hun ruwe afwerking en eenvoudige kleurenpalet. Ze kunnen ook worden gebruikt in uw hele huis, van de garage tot de kelder of zelfs als een badkamervloer optie als je wilt iets dat ziet er een beetje anders dan tegels of linoleum.

Een industriële gietvloer werkt goed samen met vloerverwarming, en laat de woning luxer aanvoelen.

Betonnen vloeren zijn een goede keuze voor elk deel van uw huis, maar ze zijn vooral nuttig in natte gebieden en gebieden met veel verkeer. Dit betekent dat beton ideaal is voor badkamers, keukens en gangen. Beton werkt ook goed met vloerverwarmingsystemen, die helpen om de temperatuur in de hele kamer constanter te houden.

Houten vloeren brengen de gezelligheid in een industrieel interieur

Ook een houten vloer past goed in een interieur waar de industriële stijl centraal staat. Het voordeel van hout is dat er heel veel mogelijk is. Denk aan de verschillen de kleuren en stijlen die je kunt kiezen. Ook is een houten vloer erg duurzaam, want deze prachtige vloeren gaan jaren mee. Is de vloer aan het slijten dan kan de vloer geschuurd en gelakt worden, zo ziet hij er weer zo goed uit als nieuw.

Wil jij een industriële vloer die minder onderhoud intensief is? Kies dan voor een houtlook PVC vloer, deze zijn ook een stukje goedkoper.

Inspiratie op doen?

Bij Vloer & Interieur willen wij je graag inspireren. Dit kan door onze inspiratie blogs of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan! Zo krijg je thuis de hulp en inspiratie die je nodig hebt. Weet je al precies welke vloer jij op het oog hebt? Vraag dan een gratis kleurstaal aan.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0