Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

Het moderne interieur; strak, stijlvol en tijdloos.

Deze stijl zie je veel terug in Nederland; het moderne interieur straal klasse uit en is tijdloos. Strakke lijnen, hoogglans en neutrale kleuren zijn de basis voor dit interieur. Vloer & Interieur komt deze stijl vaak tegen en weet er dan ook het één en ander vanaf. Lees snel onze tips voor het inrichtingen van jouw moderne interieur.

Modern interieur

Strakke lijnen in jouw moderne interieur.

Wat de moderne stijl vooral kenmerkt, zijn de strakke lijnen; rechte vloerkleden, banken en tafels zie je veel terug in dit interieur. Dit straalt rust uit en creëert een luxe gevoel in je ruimte. Let goed op hoe je de meubels met elkaar combineert. Een vloerkleed, zoals de Tara beige met een langwerpige tafel staat prachtig in deze stijl. Maar een ronde tafel met rond vloerkleed eronder, maakt al snel dat het interieur rommelig oogt.

Het juiste kleurenpalet in een modern ruimte

Deze interieur stijl is de stijl die staat voor ontspanning en rust. Je kunt het niet alleen je huis noemen, maar ook je thuis, vooral na een lange werkdag. Basic kleuren komen veel terug in deze stijl, denk aan wit, zwart en grijs. Om de rustige look te behouden in jouw ruimte, is het verstandig om een lichte kleur te kiezen voor de muren. Dit is goed te stijlen met donkere accessoires en meubels, zoals een leren zwarte bank en donkere vazen. Niet alleen de kleuren zwart en wit zijn favoriet, ook lichte natuurtinten zie je veel terug. Een aantal voorbeelden hiervan zijn beige, crème of wit.

Een luxe vloer, een must in een moderne stijl

Een alles bepalend onderdeel van de uitstraling van je woning is de vloer. Bij een modern interieur is het belangrijk om te kiezen voor een vloer die luxe uitstraalt. Nu vraag je je misschien af welke vloer je dan het beste kunt kiezen? Een natuurgetrouwe pvc vloer of een betonlook vloer past hier prachtig bij. Kies voor een juist hele donkere of lichte tint, dit past goed in de basis van een modern interieur en geven het een klassiek tintje. Een donkere vloer behoudt zijn moderne karakter door het te combineren met alleen lichte meubels, zo benadruk je het contrast tussen de kleuren. Een lichte vloer is wat flexibeler, deze kun je aankleden met zowel donkere als lichte meubels. Een mooi voorbeeld van een houten, lichte vloer is de Segesta XL beige eiken PVC visgraat. Ben je meer geïnteresseerd in een donkere vloer? Bekijk de Segesta XL black PVC visgraat. De extra dikke visgraat planken stralen precies de luxe uit waar je naar op zoekt bent!

Inspiratie op doen?

Bij Vloer & Interieur willen wij je graag inspireren. Dit kan door onze inspiratie blogs of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan! Zo krijg je thuis de inspiratie die je nodig hebt. Weet je al precies welke vloer jij op het oog hebt? Vraag dan een gratis kleurstaal aan.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0