Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

De trends van dit moment

Waarom de visgraat PVC vloer zo populair is 

Op Pinterest, Instagram, in woonbladen en op Funda. Je kunt er niet meer omheen: de visgraatvloer zie je overal. De vloer bestaat al eeuwen en is terug van weggeweest: het is de meest populaire vloer van dit moment! Ook Vloer & Interieur krijgt veel aanvragen voor deze chique vloer. Overweeg jij ook een visgraatvloer? Wij vertellen je meer over deze tijdloze trend.

De oorsprong
Het is niet precies duidelijk waar de visgraatvloer voor het eerst is gelegd. We weten wel dat de Italianen hun gebouwen in de zestiende eeuw al verrijkten met de vloer. De visgraatvloer was ook toentertijd al chique, want het werd voornamelijk in kastelen en paleizen gelegd. 

Stijlvol en tijdloos 
De visgraatvloer werd niet voor niets in statige gebouwen zoals kastelen en paleizen gelegd, want de visgraat heeft aanzien. De vloer is ontzettend stijlvol en zorgt ervoor dat een ruimte, ook zonder interieur, klasse uitstraalt. Waar de vloer een tijdje uit het woonbeeld is verdwenen, is de visgraat inmiddels weer terug van weggeweest. Ondanks de populariteit van de vloer, is de visgraatvloer geen trend te noemen. De geschiedenis van de visgraatvloer heeft bewezen dat deze tijdloos is. 

De visgraat PVC vloer
Waar vroeger de visgraatvloer werd gelegd met écht hout, is de vloer vandaag de dag ook te krijgen in PVC. De visgraat PVC vloer heeft dezelfde uitstraling, maar dan met alle voordelen van PVC. Het minimaliseert loopgeluiden, is duurzaam en kan tegen water. Hierdoor is de vloer niet kwetsbaar, en volledig geschikt voor een huishouden met kinderen en huisdieren. De visgraat PVC vloer is daarbij ook gangbaar voor huizen die geen rechte hoeken hebben; je past hem makkelijk aan door hem kleiner te snijden. 

Voor ieder interieur
De visgraat PVC vloer is verkrijgbaar in unieke houtdessins in natuurlijke kleuren, dit zorgt ervoor dat de vloer makkelijk te combineren is met ieder interieur. Zo is er keuze in kleurvariatie en breedte van de plank. Waar een lichteiken smalle visgraatvloer vaak gecombineerd wordt met een Scandinavische woonstijl, is de donkere brede variant erg mooi te combineren met een klassiek en warm interieur. Deze vloeren met karakter zijn naast een mooie basis voor het interieur, ook geschikt om het huis warm te houden met vloerverwarming. Een mooie aanwinst voor je woning en interieur. 

Geïnteresseerd in de visgraat PVC vloer? Voor de handige doe-het-zelver is er click PVC beschikbaar. Geef je het werk liever uit handen? Maak dan gebruik van onze legservice zodat je direct van je visgraatvloer kunt genieten! Zelf zijn we gevestigd in Genemuiden (in de buurt van Zwolle, Kampen, Emmeloord en Dronten), maar wij komen ook gratis bij jou langs in onder andere Almere, Apeldoorn, Tilburg, Eindhoven, Amersfoort, Breda, Groningen en Amsterdam.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0