Vakkundige legserviceGratis advies aan huisGratis kleurstalen

Budget tips voor een gezellig huis

Met je studieschuld en torenhoge inflatie kan het soms best moeilijk zijn om je geld te verdelen. Als je dan ook nog een gezellig huis wilt en af en toe nieuwe accessoires is dat best een uitdaging! Daarom schieten wij je te hulp, zo richt je je huis lekker budget proef in!

Budget Tip 1: Koop budget items bij jouw lokale kringloop

Vaak zoek je verder dan dat je hoeft. Ga af en toe eens lang bij de kringlopen bij jou in de buurt. Hier vind je veel leuke items, die andere wegdoen voor een klein prijsje. Denk aan leuk service of oude vazen. Misschien denk je maar oud service is toch door andere gebruikt? In een restaurant gebruik je ook service gebruikt door heel veel andere mensen. Zo gek is het toch niet.

Budget Tip 2: Sfeervol licht doet wonderen voor een gezellig huis

Goed, sfeervol licht doet wonderen. Kom je wel eens ergens binnenlopen waar ze vel wit licht gebruiken? Dat is vaak niet zo fijn! Licht maakt dus een grootdeel uit van jouw interieur en kan de sfeer maken of breken.

Budget Tip 3: Tover je muren om met een nieuw likje verf

Per kleur verschilt het effect op jouw interieur, maar de muur is een goede basis om mee te beginnen bij je interieur. Diepe donkere kleuren staan erom bekend jouw interieur meteen een Touch van klasse te geven. Denk aan kleuren, zoals okergeel, diepblauw, olijfgroen of donkerbruin. Deze kleuren geven het gevoel van warmte en rijkdom. Zo staat de basis van jouw gezellige, maar ook luxe huisje.

Budget Tip 4: Spiegels als alternatief

Een mooi alternatief voor dure kunstwerken zijn spiegels. Een spiegel geeft een elegante uitstraling aan je ruimte. Ook geeft een spiegel de illusie dat de kamer groter lijkt dan dat hij is. Hang je een spiegel dicht bij een raam, dan weerkaatst hij het licht en wordt de ruimte meteen mooi verlicht. Voeg dus spiegels toe en til meteen het niveau van je interieur omhoog.

Budget Tip 5: Goede vloer voor een laag prijsje

De basis van je interieur begint toch vaak bij de vloer. Een nieuwe vloer aanschaffen kan toch best prijzig zijn, maar wat is dan de juiste optie? Als vloerenleggers weten wij daar wel iets meer over. Klik PVC is een goedkope optie voor jouw interieur. Het voordeel van deze vloer is dat je hem makkelijk zelf kan leggen. Weet je nog niet zeker of je voor langere tijd in hetzelfde appartement of huis blijft, dan komt een klik vloer ook perfect uit. Deze zijn makkelijk mee te verhuizen. Een mooi voorbeeld van een klik PVC vloer is de: Monza beige eiken click PVC of de click PVC Verona licht eiken.

Budget Tip 6: luxe accessoires

Ik hoor je al denken, maar luxe accessoires komen toch vaak met een duur prijskaartje? Dat hoeft niet. Ga voor een schapenvachtje of een imitatie bont kleed. Deze items stralen klasse uit, maar hoeven niet duur te zijn. Nog een tip; een vloerkleed voegt meteen sfeer en warmte toe aan je interieur. De Sam grey is een mooi voorbeeld van een vloerkleed met karakter.

Inspiratie op doen?

Bij Vloer & Interieur willen wij je graag inspireren. Dit kan door onze inspiratie blogs of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan! Zo krijg je thuis de hulp en inspiratie die je nodig hebt. Het maakt ons niet uit of je nu op zoek bent naar een PVC vloer voor de badkamerkeukenslaapkamerwoonkamer, garage of kantoor. Bij ons vind je Betonlook PVCHongaarse puntKlik PVC vloerPlak PVC vloerPVC vloer met V groeftegels van PVCRechte plank en PVC visgraat vloer. Weet je al precies welke vloer jij op het oog hebt? Vraag dan een gratis kleurstaal aan.

Vakkundige legservice
Gratis advies aan huis
Gratis kleurstalen
Breed assortiment

Copyright © 2024 - Vloer & Interieur · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Gratis kleurstaal Gratis advies
0